Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

(Μετά τα γεγονότα με τις απελάσεις των Ρώσων, αποκτά νόημα αυτό το Μαρινακικό άρθρο και η πληροφορία για την αγορά του Ρ/Σ Α. Λιοσίων ΞΕΝΙΟΣ από τον Μαρινάκη! Απόπειρα συμμαχίας φιλορώσου Σαββίδη με τον κυνηγημένο από τις ΗΠΑ Μαρινάκη και με στόχο τον άκροδεξιό φιλορωσικό θύλακα της Δ. Αττικής και συγκεκριμένα των δεξιών Δήμων Μενιδίου και Ασπροπύργου; Εδώ... και η βάση της... ξεβαμένης νεοαποστασίας): ΚΟΡΟΪΔΟ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝ, ΟΙ ΑΡΔΟΜΜΕΜΕΔΕΣ ΤΟΥ SDNA

ΚΟΡΟΪΔΟ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝ, ΟΙ ΑΡΔΟΜΜΕΜΕΔΕΣ ΤΟΥ SDNA

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 - 15:54

*** Ρώτησαν τον Τσίπρα οι fundαριστοί του Athens Alive πού τον επισκέφθηκαν μαζί με τον Δημητράκη, πότε βλέπει περίπου να τακτοποιείται το θέμα με τον συντελεστή στο ΟΑΚΑ.
Ο πρωθυπουργός απάντησε :
«Ο,τι και να σας πω, ψέματα θα 'ναι» !
Και τέζα οι fundαριστοί.
ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ... «ΕΚΛΟΓΕΣ» ΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ !
ΜΕ NONPAPER - ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ !
Αναρωτιέμαι, Ιβάν, πώς να τις είδες τις εκλογές στη Β' Εθνική και όλα αυτά πού συνέβησαν σ' αυτό τον σκουπιδότοπο. Δεν ξέρω βέβαια – δεν έχω τρόπο να μάθω – αν στα έχουν μεταβιβάσει οι δικοί σου, αν δηλαδή σου μετέφεραν τι ακριβώς έγινε και ποιοι πρωταγωνίστησαν σ' αυτή την βρομερή - πού απ' όπου κι' αν την πιάσεις θα λερωθείς - ιστορία.
Επειδή λοιπόν δεν ξέρω τι σου είπαν, θα σου δώσω εγώ μία εικόνα, πού φυσικά μπορείς να την επαληθεύσεις, αν ρωτήσεις τους κατάλληλους ανθρώπους πού ήταν παρόντες.
Λοιπόν, κ. Ιβάν, εδώ έχουμε να κάνουμε με κατάσταση πού θυμίζει Σόδομα και Γόμορα ( κι' αν δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις, ρώτα τον φίλο σου τον ... Ζουράρη, ξέρει αυτός και από Σόδομα και από ... Γόμορα, ως διαπρεπής ... ιστορικός ).
Εγώ όμως, θέλω να ξεκινήσω με ένα συμπέρασμα, κ. Ιβάν. Προσωπικό το συμπέρασμα δηλαδή, βάση της δικής μου ενημέρωσης και κριτικής ματιάς. Το οποίο συμπέρασμα είναι ότι γιά μία ακόμη φορά ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΚΟΡΟΪΔΟ. Και εννοώ έχεις πιαστεί κορόϊδο για τα καλά, σε πολύ άσχημες καταστάσεις.
Πρόσεχε να δείς τι θέλω να πω. Ολοι, ή σχεδόν όλοι, έγραψαν για τα αίσχη πού έγιναν στις εκλογές αυτές. Κάποιοι λίγα, άλλοι περισσότερα ( όπως καυχιέμαι γιά την ταπεινότητά μου ). Κάποιοι όμως δεν έγραψαν ΤΙΠΟΤΑ.
Ναι, κ. Ιβάν, ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ ! Ακριβώς όπως το διαβάζεις ! Μόνο ένα ΞΕΡΟ κειμενάκι, ούτε διακοσίων λέξεων, όπου αναφέρονταν, ΞΕΡΑ, τα αποτελέσματα. Ότι πρόεδρος αναδείχθηκε ο Λεουτσάκος με 6-5. Αυτά και τέρμα.
Και εντάξει, κ. Ιβάν, θα μου πείς, όταν το Μέσον είναι αδέσμευτο και αντικειμενικό, ό,τι γουστάρει κάνει. Γράφει ό,τι θέλει, του δίνει την έκταση πού θέλει, το προβάλλει όπως θέλει. Σωστό αυτό, αλλά ΜΟΝΟΝ αν, όπως είπαμε το Μέσον είναι ανεξάρτητο και αδέσμευτο. Όχι όμως Μέσον πού ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ, πού σου κοστίζει ένα σωρό λεφτά κάθε χρόνο και να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, να σφυρίζει αμέριμνα όταν οι απέναντί σου σε κοπανάνε και μάλιστα με ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ! Και αυτό γιατί ; Μα, είναι φως φανάρι, γιά να προστατέψουν τον Μελισσανίδη, Ιβάν ! Με ΝΟΝPAPERδόθηκε η εντολή στη Βασιλικούλα Αυλακιώτη να «κουκουλωθούν» πάση θυσία οι βρομερές λεπτομέρειες.
Φυσικά, όπως θα κατάλαβες, εννοώ το site πού έχεις ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ, το sdna.gr. Αυτό πού γιά να συντηρείται, ΕΣΥ βάζεις συνέχεια το χέρι στην τσέπη. Και αυτό, κάποια λαμόγια, κάποιες λέχρες, κάποιες μύξες της δημοσιογραφίας, τα έχει κάνει ... ΠΑΠΠΕΣ της Ρώμης. Με τα δικά σου λεφτά και με τις δικές σου πλάτες.
Από δω η σύζυγος ...
Ε, λοιπόν, πές μου τώρα, κ. Ιβάν. Σε έχουν πιάσει κορόϊδο, ή δεν σε έχουν πιάσει ; Θα συνεχίσεις να πληρώνεις εσύ, για να προστατεύουν τον Μελισσανίδη ; Η μήπως ακόμη δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει εκεί πέρα, διότι κάποιοι από την Αυλή σου ΔΕΝ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ;
Ιβάν, το λέει και το τραγούδι : Η στιγμή γιά ν' αποφασίσουν, με ποιους θα πάν' και ποιους θ' αφήσουν, έφτασε, αλλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να πάρουν την απόφαση. «Από δω η σύζυγος» ( εσύ δηλαδή και συγνώμη γιά τον παραλληλισμό ) «κι' από κεί το αίσθημά μας», λένε. Και το «αίσθημά τους» ΕΙΝΑΙ, απλά ο Μελισσανίδης. Εσύ δηλαδή ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, αλλά ΑΥΤΟΝ γουστάρουν να αβαντάρουν.
Ποιος τους έδωσε εντολή λοιπόν να μη γράψουν ΤΙΠΟΤΑ για τα ΑΙΣΧΗ της Β' Εθνικής ; Ποιος τους το απαγόρευσε ρητά και κατηγορηματικά ; Εσύ, πάντως, κ. Ιβάν, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το έκανες, διότι όπως ΓΝΩΡΙΖΩ, και εσύ έγινες ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ με τους ΑΘΛΙΟΥΣ πρωταγωνιστές της ιστορίας.
Ετσι έχουν τα πράγματα λοιπόν και τώρα είναι η ΔΙΚΗ ΣΟΥ σειρά να πάρεις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για τον ΚΑΘΕ ΑΡΔοΜΜΕμέ πού σε απομυζά χωρίς δισταγμό και εκμεταλλεύεται την ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ πού σου δίνουν κάποια πραγματικά ΛΑΜΟΓΙΑ.
Τρείς φορές ... παπάκια μέντολες
Ας μπούμε τώρα στο ζουμί των «εκλογών» ( παπάκια μέντολες, λέω εγώ ) της Β' Εθνικής, βάζοντας κάτω τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Το εκλογικό σώμα, αποτελείται από τις «ΠΑΕ» ( και πάλι, παπάκια μέντολες ) πού μετέχουν στο πρωτάθλημα. Δηλαδή αυτές πού έμειναν από το περσινό πρωτάθλημα και τις ΤΡΕΙΣ καινούργιες, πού ανέβηκαν φέτος από τη Γ' Εθνική. Σύνολο δεκαέξι συν τον εκπρόσωπο «της ΕΠΟ» ( τρίτο ... παπάκια μέντολες, όσον αφορά την ιδιότητα ) δέκα επτά.
Εξ αυτών, ψήφισαν οι δεκατρείς, αφού :
Ο «εκπρόσωπος της ΕΠΟ» αρνήθηκε να ψηφίσει, χωρίς να δικαιολογήσει την απόφασή του αυτή.
Από τις τέσσερις ομάδες πού ανέβηκαν στην κατηγορία, οι ... τρείς ... δεν ψήφισαν. Πρόκειται γιά τους Ηρακλή, Αήττητο Σπάτων και Ηρόδοτο, για τους οποίους υπήρχαν διάφορες τυπικές «εκκρεμότητες». Αντιθέτως, ψήφισε η τέταρτη, ο Βόλος, η ομάδα του Μπέου, ο οποίος Βόλος προφανώς ... δεν είχε καμία εκκρεμότητα. Είχε φροντίσει αρμοδίως να ... μην έχει.
Εχουμε λοιπόν, σαν πρώτο συμπέρασμα, το ένα τέταρτο του εκλογικού σώματος ( σχεδόν το 25 % ) να απουσιάζει της ψηφοφορίας. Θα μου πείτε και τι είναι το 25 %, όταν ακόμα και στις βουλευτικές εκλογές η αποχή ξεπερνάει και το ... 50 % και δεν μιλάει κανένας. Σωστό αυτό, αλλά άλλο πράγμα το 25 % σε εκλογικό σώμα ... δεκαεπτά ψήφων και άλλο σε σώμα ... δέκα εκατομμυρίων.
Τι σχέση έχουν ο ... Κατσουράνης, ο ... Κάϊπερ, ο Μπέος και το ... στοίχημα με το εκλογικό αποτέλεσμα
Β' ΕΘΝΙΚΗ : ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΤΙ ΚΑΙ ... ΓΙΑΤΙ !
Να δούμε τώρα, ποιοι ψήφισαν, τι, στις εκλογές για να μην παραμυθιαζόμαστε. Λοιπόν, κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί πως ξέρει με ακρίβεια, διότι ΤΙΠΟΤΑ περί αυτού δεν ανακοινώθηκε επισήμως. Τα ονόματα των ομάδων πού διαβάσαμε, δόθηκαν ανεπισήμως, οπότε δεν περιβάλλονται από επίσημο κύρος. Εν ολίγοις, Ο,ΤΙ ήθελε, ΟΠΟΙΟΣ ήθελε, έλεγε διάφορα ονόματα στον δημοσιογράφο πού ... ήθελε.
Βάση της «ανθρωπογεωγραφίας» πού είχε διαμορφωθεί μέχρι την ώρα των εκλογών, οι ΕΞΙ ομάδες πού ψήφισαν Λεουτσάκο, πρέπει να είναι οι
- Παναχαϊκή ( του Κατσουράνη, οπότε δεν χρειάζονται περισσότερα, παρά το γεγονός ότι παραμονή είχε σκάσει μύτη στην Πάτρα ο Βασιλειάδης, γιά να εξαγγείλει κάποια εντελώς ασήμαντη διοργάνωση).
- Απόλλων Πόντου ( πρώην Καλαμαριά, της οποίας ηγείται ο ομογενής Καλαϊτζίδης, με προπονητή τον αδελφό του, πού προ δύο ετών ήταν στη Βέροια και είναι αυτός πού ΕΣΤΗΣΕ την απίστευτη καταγγελία γιά το Ολυμπιακός – Βέροια 3-0, πού ταλαιπώρησε τους ερυθρόλευκους ).
- Βόλος ( όπως έχουμε ξαναπεί, ιδιωτική ομάδα του Μπέου, πού την έστησε – με την ... καλή έννοια – λόγω της αδυναμίας του να υποδουλώσει τις παραδοσιακές Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου )
- Απόλλων Λάρισας ( και αυτή, όπως φημολογείται εντόνως, βρίσκεται υπό την επιρροή του Μπέου. Πρόκειται γιά την ομάδα πού έχει καταγγελθεί από την ΟΥΕΦΑ για το στήσιμο περισσότερων από δεκαπέντε αγώνων πρωταθλήματος, γιά στοιχηματικούς λόγους ).
- Εργοτέλης ( να θυμηθούμε την περίπτωση Κάϋπερ και θα καταλάβουμε πολλά. Είναι ο νεαρός σέντερ φορ από το Βέλγιο, για τον οποίο η Αεκ ΕΔΩΣΕ στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ομάδας 300 χιλιάρικα προκειμένου να τον αποκτήσει. Όμως ο νεαρός, μετά από ένα ραντεβού με τον Μελισσανίδη, ΕΦΤΥΣΕ την πρόταση πού του έγινε και έξω φρενών δήλωσε ότι ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ετσι χάλασε η μεταγραφή στην Αεκ, αλλά ακόμα δεν έχουμε μάθει αν τα λεφτά πού δόθηκαν στη διοίκηση του Εργοτέλη από την Αεκ ... επεστράφησαν ).
- Για την ΕΚΤΗ ομάδα, θρυλείται πως ήταν η Σπάρτη. Δεν είμαι βέβαιος, γι' αυτό δεν γράφω τίποτα περισσότερο.
· Οι πέντε πού ψήφισαν Λυχναρά, ήταν οι Πλατανιάς, Δόξα, Αιγινιακός ( άπασες επιρροής Ιβάν ) και οι Κισσαμικός ( ομάδα του υποψηφίου προέδρου ), Καραϊσκάκης. Και αυτή του Ιβάν, αλλά με πολλά ερωτηματικά.
Γιά τον τελευταίο έχω αμφιβολίες, όπως επίσης και γιά το αν η Κέρκυρα και τα Τρίκαλα έριξαν το ένα ΛΕΥΚΟ ( λέγεται ότι ήταν αντίδραση λόγω απόπειρας ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ) και το άκυρο.
Αυτά ... προς το παρόν. Με την ΟΥΣΙΑ του θέματος ότι στις εκλογές – παρωδία, εξελέγη πρόεδρος με μόλις ... έξι ψήφους επί δεκαεπτά ψηφοφόρων.
ΑΕΚ : ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΗΤΤΑ ΜΕ ... ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΚΟΛ
ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ : Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ ... ΚΥΦΩΣΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ !
*** Η ΑΕΚ, λέει, ηττήθηκε 1-0 από... κάποια Μιέτζ Λέγκνιτσα.
Εντάξει, πρώτο φιλικό ήταν.
Στα επόμενα θα τρώει περισσότερα.
*** Δεν έπαιζαν και μερικοί βασικοί. Ο Αραούχος, ο Λάζαρος, ο Βράνιες, ο Κονές κι' ένα σωρό άλλοι
*** Ο Μαρίνος πάντως δεν κάνει εξαιρέσεις στα παιχνίδια. Και στα φιλικά την ίδια στάση παίρνει, όπως και στα επίσημα. Αυτή με τα χέρια απλωμένα προς τα πίσω και την κοιλιά μπροστά, σαν να πάσχει από κύφωση.
*** Το πιο ... χαριτωμένο όμως ο Μαρίνος το άφησε γιά το τέλος του φιλικού, στις δηλώσεις του, όταν ρωτήθηκε γιά τις μεταγραφές : «Γίνεται κάποια προσπάθεια, κάνουμε συζητήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές αλλά δεν είναι εύκολο το έχω πει, είναι μια δύσκολη μεταγραφική περίοδος αυτή και λόγω του Μουντιάλ» !!!
*** Συγνώμη, για να καταλάβω. Τι δουλειά έχει το Μουντιάλ, όταν δεν έχεις κάνει μέχρι τώρα καμία μεταγραφή της προκοπής ; Τι στην ευχή, τον ... Μέσι πάει να πάρει, ή περιμένει να ξεκουραστεί ο Νεϊμάρ για να τον τσιμπήσει;
*** Ε, λοιπόν, εγώ θα σας πω τι συμβαίνει με Αεκ και Μουντιάλ.
Ο διοικητής πάει να κλείσει τον καλύτερο επιθετικό της διοργάνωσης, που έχει ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις : Ναι, καλά καταλάβατε. Ερχεται στην Αεκ ο ... Αζόρ !
*** Γαβ ! Γαβ ! Γαβ !
ΜΙΚΡΗ Η ΨΑΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΜΙΡΑΖ : ΜΟΝΟ ... ΤΡΙΑ – ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΙ' ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ
Μια και αρχίσαμε όμως τις ... «μεγάλες αποκαλύψεις», ιδού και άλλα μεταγραφικά νέα από την χάρτινη. Μία πολύ σοβαρή περίπτωση πού εξετάζεται», όπως γράφουν, είναι του Σάντρο
Όπως σας αναφέραμε και χθες, οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν την περίπτωση του επιθετικού ( σέντερ φορ ) Σάντρο Ραμίρεθ της Έβερτον. Ο οποίος έπαιξε πέρυσι στη Σεβίλλη και σε δεκαοκτώ ματς δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε μία φορά !
Ο Ραμίρεθ αμείβεται, πάντα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, με δύο εκατομμύρια το χρόνο, ποσόν βεβαίως πού ο διοικητής δεν το δίνει ούτε στον πολυτιμότερο ... διαιτητή του !
Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ, εμφανίζεται διατεθειμένος να μειώσει τις απαιτήσεις του, καθώς
Ο Ισπανός επιθετικός αμείβεται με 2 εκατομμύρια το χρόνο, ωστόσο δείχνει διατεθειμένος να μειώσει τις απαιτήσεις του καθώς δεν υπολογίζεται από την ομάδα του. Σε μία τέτοια περίπτωση ( διαβάζω ) «οι ετήσιες απολαβές του θα κυμαίνονται στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ».
Α, τότε ...εντάξει, δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας. Από το 1,5 εκατ. πού θέλει μέχρι τα 150 χιλιάρικα πού του δίνουν, η ψαλίδα είναι πολύ μικρή. Λίγα μηδενικά κι' ένα κόμμα είναι, όλη κι' όλη η διαφορά.
ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Ο ΚΑΜΠΕΤΣΗΣ ΣΤΗ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Ένα νεαρό επιθετικό πού έχει περάσει και από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, λένε ότι πάει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται γιά τον Αργύρη Καμπετσή, ο οποίος έφυγε από τον Ολυμπιακό σαν μεγάλο ταλέντο, όπως βέβαια και όλα τα άλλα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου. Ο Καμπετσής έφυγε γιά να πάει να αναζητήσει την τύχη του στη Γερμανία, στη Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Εκεί όμως, δεν έδειξε και τίποτα το ξεχωριστό, αν λάβουμε υπ΄ όψιν τα στατιστικά. Εκανε 14 συμμετοχές στη Β' ομάδα της Μπορούσια, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε μία φορά.
Την μοναδική φορά πού βρήκε δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, πέτυχε ... χατ τρικ. Και αυτό έγινε σε ένα αγώνα της Κ.19 Ντόρτμουντ – ΑΠΟΕΛ 3-0, όπου πέτυχε και τα τρία γκολ της νίκης.
Δεν ξέρω αν θα αποφασίσει να πάει στον Παναθηναϊκό, αλλά όπως και να το κάνουμε, το να φύγεις από τον Ολυμπιακό γιά να πας στη Ντόρτμουντ, είναι κάτι πού μπορεί και να φανεί λογικό, σε ορισμένους. Αλλά το να φύγεις από τη Ντόρτμουντ για να πας στο βάζελο, δεν τρώγεται με τίποτα.

https://www.gavros.gr/article/monimes-sthles/manolis-gavathiotis/261095-koroido-pianoyne-ton-iban-oi-ardommemedes-toy-nbsp-sdna

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου