Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

'Αλλο ένα "τουριστικό ταξίδι" (μαζί και "συνεργάτες"), με κρατικό χρήμα, της Ελ. Κουντουρά

Μας στάλθηκε από την ομογενειακή εφημερίδα της Αμερικής "Καλάμι"

Η αυθεντική εκπρόσωπος του φαύλου-διεφθαρμένου κράτους της Ελλάδας, πάλι στις ΗΠΑ

'Αλλο ένα "τουριστικό ταξίδι" (μαζί και "συνεργάτες") με κρατικό χρήμα, της -χωρίς προσόντα, ικανότητες- υπουργίνας Τουρισμού Ελ. Κουντουρά στην Φλόριδα ΗΠΑ. 'Αλλη μιά χαμένη ευκαιρία για προβολή της Ελλάδας

H κ. Κουντουρά ΔΕΝ είναι ομιλήτρια ή συμμετέχουσα σε κανένα από τα 27 ουσιαστικά συνέδρια, το τετραήμερο της διεθνούς 'Εκθεσης Κρουαζιέρας (13-16 Μαρτίου 2017 στο Φορτ Λότερντελ Φλόριδας), ειδικά σε αυτά που αφορούν Μεσόγειο, Ευρώπη (εδώ και το αναλυτικό πρόγραμμα με θέματα Συνεδρίων και ομιλητές).

Αρα, γιατί θα πάει στην 'Εκθεση; Να κάνει ΤΙ; Να προβάλει τον ελληνικό τουρισμό, ΠΟΥ; 'Η οι επισκέπτες θα περάσουν όλοι από το μικρό "ελληνικό περίπτερο", ένα από τα 270 στην 'Εκθεση (δείτε το σχέδιο του συνεδριακού Κέντρου, με την κόκκινη "σημαδούρα" το ελληνικό "περίπτερο"), για να δουν την... υπουργίνα;

'Οπως και την περασμένη χρονιά, η κ. Κουντουρά και η παρέα της, κάνουν -ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ- διακοπές με κρατικό χρήμα και θα εκδώσουν "δελτία τύπου" με τις συνηθισμένες ΨΕΥΤΙΕΣ, που θα δημοσιεύσουν τα άσχετα με την πραγματικότητα ΜΜΕ στην Αθήνα. Ψευτιές του είδους "σημαντικές επαφές της, με Τour Operators". 
Αλλά ποτέ δεν αναφέρεται ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί οι Τour Οperators και πότε συναντήθηκαν με την υπουργίνα. Επειδή, τέτοιες ''συναντήσεις'' ΟΥΔΕΠΟΤΕ γίνονται.

Μην ξεχνάμε ότι αυξήθηκαν οι τουρίστες στην Ελλάδα, αλλά ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ σε ποσοστό 13.6% τα έσοδα από τον Τουρισμό. Επίσης, ότι τα μηνύματα για την Κρουαζιέρα είναι ανησυχητικά. Και σωστή δουλειά στον τουρισμό, με σωστή-ουσιαστική προβολή του στο εξωτερικό, δεν γίνεται με ψεύτικα "θριαμβευτικά δελτία τύπου" της κάθε "φευγάτης" και ανίκανης "τουρίστριας" Κουντουρά, που προβάλει τον τουρισμό στους... 'Ελληνες ΗΠΑ, εξαπατώντας τον λαό στην Ελλάδα, επειδή στους Αμερικανούς (πολίτες και εταιρίες) φαίνεται η ανυπαρξία της.

Η κ. Κουντουρά ήταν και τον περασμένο χρόνο στην 'Εκθεση, χωρίς να κάνει οτιδήποτε ουσιαστικό για την προβολή του Τουρισμού. Eίναι το δεύτερο "τουριστικό" (ουσιαστικό προσωπικό) ταξίδι της στις ΗΠΑ σε 5 εβδομάδες, με κρατικό χρήμα. Μετά θα πάει (όπως λέγεται) πάλι στο Σικάγο για ιδιωτική επίσκεψη, που θα βαφτιστεί "επίσημη", για να πληρωθούν τα έξοδα από τα "κορόιδα", τους φορολογούμενους Ελλάδας.

Σημ. Η πρώτη και τελευταία φορά που 'Ελληνας (υφ)υπουργός συμμετείχε σε συνέδριο στα πλαίσια της 'Εκθεσης ήταν 2011 (ο Γ. Νικητιάδης).


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/03/blog-post_8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου