Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Κατρούγκαλο...


Ελένη Μπαρμπαλιά, απο το facebook...
Το κείμενο που ακολουθεί είναι ενός φίλου. Ένα κείμενο γροθιά και χαστούκι προς τον κύριο Κατρούγκαλο που τον καιρό των πλατειών το έπαιζε και ολίγον επαναστάτης στα πάνελ των αλήτικων καναλιών. Το κείμενο είναι σα να το έγραψα εγώ και θα κοινοποιείται καθημερινά στο χρονολόγιό μου.... 



ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον νέο Υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο που με μεγάλη επιμέλεια φρόντισε να εξαφανίσει τις διατάξεις τις 15ετίας του ιδιωτικού τομέα για τους νεφροπαθείς και τα άλλα αμεα, στο τρίτο μνημόνιο μετά από 40 χρόνια.

Και με αυτό τον τρόπο, ο εν λόγω κύριος, η νέα κυβέρνηση και οι διαφοροι πρόθυμοι απάλαξαν τα... ασφαλιστικά ταμεία από τον ενοχλητικό βάρος της έκδοσης αναπηρικών συντάξεων, ενώ ταυτόχρονα βρίσκουν και μέρος των χρήματων που έχουν δεσμευτεί για να στείλουν στους δανειστές.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον κ. Κατρούγκαλο και την κυβέρνηση του που πιστός στο δόγμα του νεοφιλελευθερισμού περί ατομικής ευθύνης ( μαζί επίσης με άλλλους πρόθυμους) θα μας αναγκάσει να μείνουμε με το ζόρι στην ζούγκλα της αγορά εργασίας, σε βάρος του προσδόκιμου της ζωής μας. Όποιος από εμάς δεν το καταφέρει !!!!!!!!!!

Άλλωστε εμείς φταίμε που γίναμε νεφροπαθείς και έπρεπε να το προβλέψουμε έτσι ώστε να κάνουμε οικονομίες για ανταπεξέλθουμε στα έξοδα διαχείρησης της πάθησης. Μπορεί να βρήκε νέα θεραπεία για την νεφροπάθεια μέσω της εντατικής εργασίας. Άλλωστε Arbeit macht frei (Η εργασία απελευθερώνει) σύμφωνα με τους ναζιστές.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον κ. Κατρούγκαλο που αναγκάζει τους νεφροπαθείς να δουλέυουν μέχρι τα 67 τους χρόνια για να πάρουν σύνταξη (μάλλον στον παράδεισο).

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον κ. Κατρούγκαλο που κατεβάζει την σύνταξη στα 300 ευρώ. Έτσι θα μειωθούν και οι ατμοσφαιρικοί ρύποι αφού ούτε για τον αέρα δεν θα έχουμε χρήματα.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον κ. Κατρούγκαλο και την κυβέρνηση του που θα κάνει την Ελλάδα την χώρα με το μικρότερο ποσοστό αμεα, συμβάλλοντας στην εξυγίανση των δημόσιων οικονομικών.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον κ. Κατρούγκαλο και την κυβέρνηση του που φροντίζει την κοινωνική συνοχή των εχόντων και διαλύει αυτή των μη εχόντων . Μάλλον θέλει να παλέψουμε μόνοι μας σκληρά για να αναβαπτιστούμε στον δικό του κόσμο.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον κ. Κατρούγκαλο για τις πολιτικές του επιλογές που λέει ότι δεν τις πιστέυει αλλά πρέπει να τις εφαρμόσει. Αν τις πίστευε δηλαδή θα έστεινε καιάδες στην Αριστοτέλους;;;;; .

ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΌΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΒΙΟ ΑΒΙΩΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΜΕΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ

http://pergadi.blogspot.gr/μέσω "klassikoperiptosi


http://gregordergrieche.blogspot.gr/2015/10/blog-post_576.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου