Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Με τους τρομονόμους η κυβέρνηση βοηθά στην εμπέδωση του φασισμού ως κυρίαρχης πολιτειακής και δικαστικής μεθοδολογίας

Της Αντωνίας Λεγάκη

Η κυβέρνηση Σύριζα υποστήριξε ότι "δεν μπορούσε" να καταργήσει τις φρονηματικές διατάξεις των τρομονόμων, διότι δήθεν θα απαλλάσσονταν οι Χρυσαυγίτες.

Οι πρόσφατες δημοσιοποιήσεις των συνομιλιών και βίντεο, αποκαλύπτουν το προφανές, ότι τα εγκλήματά τους είναι οι δολοφονικές πράξεις τους και όχι τα αποκρουστικά τους πολιτικά φρονήματα.Γι' αυτές τις πράξεις, ακόμη και ο Μιχαλολιάκος, μπορούσε να καταδικαστεί για ηθική αυτουργία σε σειρά δολοφονιών και συμμορία, και να φάει ισόβια, χωρίς να απαιτείται η καταφυγή στις φασιστικής έμπνευσης διατάξεις των τρομονόμων.

 

Η κυβέρνηση, όπως και η προηγούμενη, διατήρησε σε ισχύ τους τρομονόμους και βοηθά στην εμπέδωση του φασισμού ως κυρίαρχης πολιτειακής και δικαστικής μεθοδολογίας, με πρόσχημα τη δίωξη των φασιστών(!).
Με αυτόν τον τρόπο, συγκροτούν κοινωνική συναίνεση στην κατάργηση θεμελιωδών πολιτικών δικαιωμάτων, και την απονομιμοποίηση της κοινωνικής και πολιτικής δράσης, για τον πραγματικό εσωτερικό εχθρό τους, αυτούς που αμφισβητούν συλλογικά το σύστημα της κοινωνικής λεηλασίας.

Ας μην έχουμε αυταπάτες...


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/10/blog-post_82.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου