Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Τσου, ρε λάκη...

"Επιτέλους ! Δεν μπορεί να κυβερνάει τη χώρα, η Δικαστική Εξουσία" (!!!) στρίγγλιζε σε όλους τους τόνους -χτες το απόγευμα- όλος ο Αλαφουζέϊκος συρφετός στον ΣΚΑΪ (Πορτοσάλτε κλπ), με αφορμή κάποιες δικαστικές αποφάσεις (για απολυμένους της ΕΡΤ, για ένστολους κλπ) που χαλάνε τη ...σούπα της εθνοσωτήριας κυβέρνησης των ΣαμαροΒενιζέλων...!  
"...και υποστηρίζετε, τις αποφάσεις αυτές, αλλά όχι κάποιες άλλες, πχγια τις ...Σκουριές" (!!!) βροντοφώναξε, απευθυνόμενος προς την ευρισκόμενη στο πάνελ βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, και ο παρουσιαστής >>>




της εκπομπής (θυμωμένος έως ...αγανακτισμένος)  
κοιτάζοντας ανφάς προς την κάμερα, 
προφανώς για να τον δούν και να τον καμαρώσουν τα αφεντικά του 
και γενικώς οι εθνικοί εργολάβοι...

Όπου ..."παρουσιαστής της εκπομπής", που βάζει στο βρωμόστομά του, τις Σκουριές και τον αγώνα των κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής, κάποιος, γνωστός πλέον -λόγω τιβι- λελές, ονόματι ...Κωνσταντίνος Μπογδάνος*(βλέπε σχετικά παρακάτω), που αντί ν' αρθρογραφεί σε σκανδαλοθηρικά ταμπλόϊντ και να διαπρέπει σε πάνελ πρωϊνάδικων Γ΄Εθνικής, παριστάνει τον πολιτικό δημοσιογράφο και διαμορφωτή της κοινής γνώμης...

Και...

Όπου ...ΣΚΑΪ, το Αλαφουζέϊκοκάναλο, γνωστό -κυρίως- για τις "οικολογικές του ευαισθησίες" (!!!) και την "αγάπη προς το περιβάλλον", για την προστασία του οποίου, ...!!! αγωνίζεται ...!!!
Εκτός βέβαια, κι αν το ...καταστρέφουν, εθνικοί εργολάβοι, με την ανοχή (και προτροπή) κυβερνήσεων, σαν αυτή των ΣαμαροΒενιζέλων ("επένδυση" με κάθε τρόπο)...
=============================

* Εξέχουσα θέση στο πάνθεον της δημοσιογραφικής (κι όχι μόνο) πλέμπας, αρχίζει να καταλαμβάνει (με το σπαθί του) ο νέος φέρελπις κι ανατέλων αστέρας της μηντιακής βλακείας ονόματι Κων/νος (όχι Κώστας παρακαλώ) Μπογδάνος, οάνθρωπος πολυμηχάνημα:  Και ποιητής, και τραγουδοποιός και κιθαρίστας και δημοσιογράφος, δηλαδή έναςπραγματικός πνευματικός άνθρωπος!
Είναι η ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης, που το σύστημα παιδείας έχει καταδικάσει τον ελληνικό λαό, επί δεκαετίες. Όταν έχεις εκπαιδευτεί ώστε ν’ αποδέχεσαι  τον Πέτρο Κωστόπουλο τότε θ’αποδεχτείς και τον Άδωνι και τη Χριστοφιλοπούλου και το Γερμενή και το Σεφερλή και το Μπογδάνο. 

από ανάρτηση στο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

http://edo-provokatoras.blogspot.gr/2014/09/blog-post_69.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/BwtkA+(%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%82)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου