Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Σε διαθεσιμότητα αρχιφύλακας στην Κομοτηνή για κατοχή ναρκωτικών



Στη σύλληψη επτά ατόμων, μεταξύ των οποίων και ένας 25χρονος αρχιφύλακας, προχώρησε η αστυνομία τις τελευταίες μέρες στην Κομοτηνή.
Πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανό και έξι ημεδαπούς ηλικίας από 20 έως 28 ετών. Οι αρχές έφτασαν στα χνάρια τους την προηγούμενη Τρίτη. Μετά από αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο αλλοδαπός, τη στιγμή που αποβιβαζόταν από αμαξοστοιχία που έκανε το δρομολόγιο Κομοτηνή-Αθήνα.
Σε σωματικό έλεγχο που του έγινε, βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 14 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό 13,9 γραμμαρίων και κοκαΐνη 1,4 γραμμαρίων. Την Τετάρτη (17/09) η αστυνομία έκανε έρευνα σε σπίτι στην Κομοτηνή, εντός του οποίου βρέθηκαν οι έξι ημεδαποί, συμπεριλαμβανομένου του νεαρού αρχιφύλακα.
Στο σπίτι βρέθηκαν 5 γραμμάρια κάνναβη, 33 χρησιμοποιημένα τσιγάρα κάνναβης αναμεμειγμένα με καπνό, μία ξύλινη πίπα με υπολείμματα κάνναβης και τρεις ναργιλέδες, ένα μπουκάλι 700 ml αλκοολούχου ποτού από εκχύλισμα κάνναβης και σιδερογροθιά.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση και θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης. Ο αρχιφύλακας, με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/se_diathesimothta_arxifulakas_sthn_komothnh_gia_katoxh_narkwtikwn.3034261.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου