Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Νέο αποτρόπαιο έγκλημα κατά ζώου στην Εύβοια: Αποκεφάλισαν κουτάβι



Το Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας «Ήρα» καταγγέλλει ένα ακόμη αποτρόπαιο έγκλημα αυτή τη φορά κατά ενός κουταβιού, το οποίο ο δράστης αποκεφάλισε.

Το αποκεφαλισμένο κουτάβι βρέθηκε έξω από το Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ωρεών. Τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου έσπευσαν στο σημείο, όπου τράβηξαν φωτογραφίες. « Φρίκη και οργή μας πλημμύρισε που φτάσαμε στον τόπο του εγκλήματος. Δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπινος νους. Κουταβάκι ενός μηνός περίπου με κομμένο σύριζα το κεφάλι του. Αποτρόπαιο θέαμα που το αντίκρισαν παιδικά μάτια. Ψάξαμε παντού δεν βρήκαμε το κεφάλι», αναφέρεται στην ανάρτηση στη σελίδα του Σωματείου στο Facebook.
Όπως αναφέρεται στο πόρισμα των αρχών αναφέρεται πως ο αποκεφαλισμός του κουταβιού έχει γίνει με αιχμηρό αντικείμενο. «Ένας ψυχικά άρρωστος άνθρωπος κυκλοφορεί ανάμεσα μας. Άραγε είναι επικίνδυνος μόνο για τα ζώα;», σημειώνεται. «Η τοπική κοινωνία μετά τα απανωτά κρούσματα φόνων και κακοποιήσεων πιστεύουμε ότι θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί να λύσει την σιωπή της και να μην καλύπτει τους ενόχους».
http://tvxs.gr/news/topika-nea/neo-apotropaio-egklima-kata-zooy-stin-eyboia-apokefalisan-koytabi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου