Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Επίθεση σε Έλληνα αρμένικης καταγωγής από τάγμα εφόδου των νεοναζί – Επικεφαλής υποψήφιος της ΧΑ


Επίθεση από τάγμα εφόδου των νεοναζί με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο της Χρυσής Αυγής δέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου ένας Έλληνας με καταγωγή από την Αρμενία. Ο επικεφαλής του τάγματος πέρασε από αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», όπου έγινε και η καταγγελία, πρόκειται τον Κ.Α., όπως τον αναφέρει, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της ΧΑ στον Δυτικό Τομέα Αττικής. Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στις 13 Σεπτεμβρίου. Ομάδα περίπου 20 χρυσαυγιτών έστησαν ενέδρα και ξυλοκόπησαν στη Μάνδρα Αττικής τον Δ.Τ, αρμενικής καταγωγής, ελληνικής υπηκοότητας.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το τάγμα εφόδου των νεοναζί ήταν πλήρως εξοπλισμένο και έφερε όλα τα διακριτικά της Χρυσής Αυγής. «Ο μόνος λόγος που μου επιτέθηκαν είναι πως είμαι αρμένιος στην καταγωγή», δήλωσε το θύμα στο «Κόκκινο». Την επίθεση, τον αριθμό των δραστών και τη συμμετοχή του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου της νεοναζιστικής οργάνωσης, επιβεβαίωσε και το αρμόδιο τμήμα Ασφαλείας.
http://tvxs.gr/news/ellada/epithesi-se-ellina-armenikis-katagogis-apo-tagma-efodoy-ton-neonazi-%E2%80%93-epikefalis-ypopsif

1 σχόλιο:

  1. αφού υπέστησαν γενοκτονία από τους Τούρκους οι Αρμενιοί τώρα θέλουννα τους μιμηθούν και αυτοί τι άλλο θέλει κανείς για να καταλαβεί ότι η Χ.Α. δεν έχει σχέση με πατριωτίσμο με Ελλάδα και με πατριωτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή