Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

(Μόνο προς ενημέρωση)! Ο Γ. Δελαστίκ «αδειάζει» τους συντρόφους του

Του Γ. Γ.  
Αντε μετά οι οπαδοί και τα μέλη του ΚΚΕ να μην ισχυρίζονται ότι κάποια στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έχουν στην σκέψη τους να κάνουν κολεγιά με τον Σύριζα.
Υποθετική προσέγγιση αλλά πώς διάολο γίνεται να βγαίνει σήμερα ο διευθυντής του «Πριν» και πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στις περασμένες εκλογές υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και με ενυπόγραφο άρθρο του στην φυλλάδα του Μπόμπολα na «ψέλνει ύμνους» για την παρουσία του Τσίπρα στην ΔΕΘ;




Αναφερόμαστε, φυσικά στον Γ. Δελαστίκ, και στο άρθρο που έγραψε σήμερα στο «Εθνος». Και αυτό την στιγμή που άλλος δημοσιογράφος του «Πριν», ο Χρήστος Αβραμίδης, κάνοντας καίρια ερώτηση στον πρόεδρο του Σύριζα κατά την συνέντευξη που είχε δώσει στους δημοσιογράφους, ανάγκασε τον Α. Τσίπρα να αποκαλύψει πώς εννοεί την ενότητα των δυνάμεων της αριστεράς που επικαλείται το κόμμα της Κουμουνδούρου.

Πραγματικά είναι εντυπωσιακή η ευκολία με την οποία «αδειάζει» συντρόφους του ο Γ. Δελαστίκ οι οποίοι έγραψαν αρκετά κείμενα στο διαδίκτυο κάνοντας τεκμηριωμένη κριτική στα λεγόμενα του Τσίπρα.

 Σε ανακοίνωση της πάντως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαρακτηρίζει τις εξαγγελίες Τσίπρα"Αναποτελεσματικά μέτρα ανακούφισης μέσα στα πλαίσια της κυρίαρχης πολιτικής".

(

http://gregordergrieche.blogspot.gr/2014/09/blog-post_80.html

Εδώ το άρθρο του Δελαστικ














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου