Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ριζοσπάστης: Ο «αντικαπιταλιστής» Γ. Δελαστίκ

Ηταν αναμενόμενο και εντελώς προβλέψιμο ότι ο «Ριζοσπάστης» δεν θα προσπερνούσε ασχολίαστο το χθεσινό κείμενο που έγραψε ο Γ. Δελαστίκ χτες στην εφημερίδα του Μπόμπολα. Το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑεπανέρχεται και σήμερα στο ίδιο θέμα σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από τον αρχικό του σχολιασμό για την παρουσία του Α. Τσίπρα στην ΔΕΘ.

Το όργανο της Κ.Ε του ΚΚΕ γράφει σήμερα σε ανυπόγραφο σχόλιο του:



Ο «αντικαπιταλιστής»...

Εγραψε στο «Εθνος» 15/9/2014 ο Γ. Δελαστίκ: «Απολύτως συγκεκριμένες και πλήρως ελέγξιμες ανά πάσα στιγμή είναι οι δεσμεύσεις που ανέλαβε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο. Ακούγοντας τι είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καταλάβαμε καλύτερα, γιατί η κυβέρνηση απαγόρευσε στο θλιβερό όργανο προπαγάνδας της, την κρατική τηλεόραση, να μεταδώσει την ομιλία Τσίπρα με το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Η σύγκριση των δεσμευτικών εξαγγελιών Τσίπρα με την ασκούμενη πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου λειτουργεί καταλυτικά εις βάρος των ηγετών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αυτές οι δεσμεύσεις αν υλοποιηθούν θα σηματοδοτήσουν μια τεράστια οικονομική ανακούφιση του λαού μας. Αρκούν οι αυτοβούλως αναληφθείσες εκ μέρους του δεσμεύσεις, για να διαμορφώσουμε σοβαρή άποψη για την ειλικρίνεια των προθέσεών του».

Τέτοιοι ύμνοι από τον διευθυντή του «Πριν», στέλεχος του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, λάβρο «αντικαπιταλιστή» (στα λόγια απ' ό,τι φαίνεται) σε ένα κόμμα διαχειριστή του καπιταλισμού! Είναι ο ίδιος, για τον οποίο προεκλογικά, σε τηλεοπτική εκπομπή, διευκρινίστηκε ότι... δεν είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Γιατί, απ' αυτά που έλεγε δεν έβγαζες άκρη!


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/09/blog-post_568.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου