Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΟΥΤΣΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Πάγκαλος-Τατσόπουλος κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Λένε μπούρδες» και «κοροϊδεύουν»

«Δεν κινούμαστε στη λογική των ισοδύναμων μέτρων. Αυτή η λογική οδηγεί στον μονόδρομο του μνημονίου» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, στον απόηχο των εξαγγελιών του Αλέξη Τσίπρα στην 79η ΔΕΘ, προκαλώντας την απάντηση του Θόδωρου Πάγκαλου ότι «αυτά είναι μπούρδες» και του Πέτρου Τατσόπουλου ότι «ή δεν ξέρουν τίποτε ή κοροϊδεύουν το εκλογικό σώμα».

Πάγκαλος-Τατσόπουλος κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Λένε μπούρδες» και «κοροϊδεύουν»
Ο κ. Βούτσης μιλώντας το πρωί στον Σκάι, είπε επίσης ότι «αν έχεις στεγαστικό και είσαι άνεργος, ας μη την πληρώσεις... Οι δόσεις θα δοθούν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στη βάση της οικονομικής κατάστασης τους καθενός».

Σημείωσε ότι «προτάθηκαν προχθές (στην ομιλία Τσίπρα), και πολιτικές θα ψηφίσει ο ελληνικός λαός. Θα κριθούμε επί της εφαρμογής τους», ενώ απέφυγε να σχολιάσει την παρουσία των ανεξάρτητων βουλευτών, Χρυσούλας Γιαταγάνα και Θεοδώρας Τζάκρη, στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Αυτά είναι μπούρδες. Ο κύριος Βούτσης δεν είναι δημοκράτης, είναι οπαδός της δικτατορίας του κόμματος» σχολίασε επίσης στον Σκάι ο Θόδωρος Πάγκαλος, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να πει ο ΣΥΡΙΖΑ πόσο θα στοιχίσει η δημιουργία των 300 χιλιάδων θέσεων εργασίας που υπόσχεται αφού το λιγότερο μια θέση εργασίας κοστίζει 20 με 25 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.
«Αν έλθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα θα διαλυθεί μέσα σε δυο 24ωρα όσα χέρια ηγουμένων και να φιλήσει ο κ. Τσίπρας και με όσους ξένους κι αν χαριεντίζεται» πρόσθεσε.
Από την πλευρά του, ο τέως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλοςεξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση για τις υποσχέσεις της μέσω του Σκάι.
«Ξέρουν την πραγματικότητα και κοροϊδεύουν το εκλογικό σώμα, ή δεν ξέρουν τίποτε; και γιατί το εκλογικό σώμα επιμένει να παραμυθιάζεται; Έχουν μνήμη χρυσόψαρου; Η συνταγή υπόσχομαι τα πάντα είναι διαχρονικά ασυναγώνιστη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τατσόπουλος.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=64064188

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου