Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Νεκρός 43χρονος μετά από επίθεση του σκύλου του σε λιμενικούς



Την τελευταία του πνοή άφησε την Τετάρτη (17/09) ένας 43χρονος στο Βόλο, μετά από επεισόδιο με λιμενικούς, στο οποίο είχε εμπλακεί ο σκύλος του.
Όλα ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παραλιακή οδό της περιοχής Μαμιδάκι. Λιμενικοί, οι οποίοι εκτελούσαν περιπολία διαπίστωσαν ότι ένα μεγαλόσωμο σκυλί, ιδιοκτησίας του 43χρονου, ορμούσε και έκανε επίθεση σε αδέσποτα σκυλιά, προκαλώντας αναστάτωση στη γειτονιά. Μετά από παραινέσεις των περίοικων και με τη συνδρομή του 43χρονου, προσπάθησαν να απομακρύνουν τον σκύλο, ωστόσο αυτός στράφηκε απειλητικά εναντίον τους.
Η ανεξέλεγκτη δράση του σκύλου έφτασε τους λιμενικούς στο σημείο να πυροβολήσουν, αρχικά στον αέρα για εκφοβισμό. Κάτι που όμως δεν είχε αποτέλεσμα, με επακόλουθο να πυροβολήσουν ξανά, αυτή τη φορά τον σκύλο, ο οποίος τραυματίστηκε στον μηρό και τράπηκε σε φυγή.
Στη συνέχεια, οι λιμενικοί πήγαν στο σπίτι του 43χρονου, προκειμένου να πάρουν τα στοιχεία του. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους εκεί όμως, ο 43χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο γενικό νοσοκομείο του Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο άτυχος άνδρας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί για τον λόγο αυτό.
Η Λιμενική Αρχή του Βόλου διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου.
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/nekros_43xronos_meta_apo_epithesh_toy_skuloy_toy_se_limenikous.3032412.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου