Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Τον νόμο 4000 επαναφέρει η κυβέρνηση κατά των ατάκτων μαθητών




Δεν πρόλαβε η εκκλησία να εκφράσει την αγωνία της για το μέλλον και τη σταδιοδρομία του νεαρού ποιμνίου της, και ενεργοποιήθηκαν αμέσως τα ακμαία αντανακλαστικά του ίδιου του πρωθυπουργού.

Ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ο χρυσαυγίτης, στον αγιασμό του Ζαννείου Γυμνασίου και Λυκείου και κατα τη διάρκεια ενός ακόμα κηρύγματος γεμάτου αγάπη και συμφιλίωση για όσους μας μοιάζουν και ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, είδε τους μαθητές να εξωκείλουν, μιλώντας την ώρα που ο εκπρόσωπος αυτός του θεού λειτουργούσε σε πλήρη σύμπνοια με τον δημιουργό του.
Η συμπεριφορά των μαθητών ήταν ένα ξεκάθαρο καμπανάκι κινδύνου για την ροπή των νέων αυτών ανθρώπων προς την αμετροέπεια και την ασέβεια, γεγονός που ενεργοποίησε τους αισθητήρες του πατέρα αυτού της εκκλησία, που μυρίζεται τους κομμουνιστές από χιλιόμετρο.
Ο μητροπολίτης δεν δίστασε να ξεσκεπάσει τους κομμουνιστές που κρύβονταν στο ποίμνιο με το προσωπείο ενός αθώου έφηβου.
Η επίθεση του μητροπολίτη στους μικρούς αυτούς διαβόλους, μόλις και μετά βίας πρόλαβε να χαλάσει τα σχέδια τους, που ήταν έτοιμοι να του αρπάξουν το σπίτι, που δεν είναι άλλο από τον οίκο του Θεού.
Ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε αμέσως εντολή να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο και να παταχτεί.
Μετά από την αποκάλυψη αυτή του Σεραφείμ και την εντολή Σαμαρά, ο ίδιος ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, άμεσα σκέφτηκε και έδωσε εντολή για την εφαρμογή ενός σχεδίου αντιμετώπισης του επικίνδυνου αυτού φαινομένου της κομμουνιστοποίησης των μαθητών, μέσω της απειθαρχίας και της αγένειας.
Έτσι, όσοι μαθητές συλλαμβάνονται να μιλούν την ώρα του μαθήματος, να χρησιμοποιούν “κακές λέξεις” και βρισιές, να αμφισβητούν τον ρόλο της εκκλησίας στο κήρυγμα μίσους και φόβου και να χαζογελάνε μεταξύ τους με αστεία που μόνο οι ίδιοι καταλαβαίνουν, θα οδηγούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους “διόρθωσης”.
Εκεί θα εκπαιδεύονται στην ανωτερότητα της φυλής μας, στο μίσος όλων των υπολοίπων λαών εκτός από αυτούς που έχουν λεφτά και στην αγάπη για τον συνάνθρωπο που μισεί και θέλει τους κομμουνιστές, τους ομοφυλόφιλους, τους αντιεξουσιαστές και καθετί διαφορετικό.
Η διαδικασία προβλέπει αρχικά το ξύρισμα των μαθητών γουλί και την περιφορά στους δρόμους της πόλης με την ταμπέλα “είμαι τεντιμπόης” εισπράττοντας τη χλεύη της κοινωνίας. Ακολούθως θα οδηγούνται σε έρημα νησιά όπου θα λειτουργούν οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι “διόρθωσης”.
ΥΓ. Πριν από έναν περίπου μήνα είχα την τύχη να βρεθώ στο γάμο ενός αγαπημένου φίλου, που τελέστηκε από τον σεβάσμιο αυτόν πατέρα της εκκλησίας.
Είμαι σίγουρος πως όλοι οι προσκεκλημένοι στο γάμο του φίλου μου έφυγαν πλήρως ενημερωμένοι για την επικινδυνότητα της ισλαμικής απειλής, την οποία φρόντισε ο μητροπολίτης να αναλύσει κατά την διάρκεια του μυστηρίου.
Μετανοείτε…

http://tvxs.gr/news/blogarontas/ton-nomo-4000-epanaferei-i-kybernisi-kata-ton-atakton-mathiton

1 σχόλιο:

  1. δηλαδή με λίγα λόγια το τρώνε το κεφάλι τους μόνη τους και συν αυτό πάνε να ξεχαρβαλώσουν το κράτος τελείως μπράβο όταν πέσει ο Σαμαράς Βενιζέλος να πάνε με τον ταλιμπάν της Ελλάδας τον Πειραιώς να κάνουν απαρτία το ίδιο μυαλό έχουν ο δε Λοβέρδος δεν είναι άξιος λόγου φαίνεται δεν έχει θεραπευθεί από την μανιοκατάθλιψη που διακατέχεται παρότι προέβει και σε σχετική θεραπεία δεν ακολουθεί την αγωγή των θεράποντων ιατρών να τους χαίρονται και να μην ξεχάσουν να τους ξαναψηφίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή