Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ενοικιάζεται κλEρονομικό Brand name σε τιμή ευκαιρίας...



Μερικούς αιώνες πριν πωλούσαν τους τίτλους Ευγενίας,και στην οθωμανική αυτοκρατορία αγόραζαν ονόματα βυζαντινών αρχόντων.
Δεν είναι μόνο η διαδοχή του θρόνου των πολιτικάντηδων που ρήμαξαν τη χώρα από τα τρις χειρότερα κλώνια τους.Είναι που οι άχρηστοι κλώνοι βγάζουν στο σφυρί το όνομα,όταν έχουν αφραγκιές.Και το θράσος τους είναι απύθμενο.


Είναι πολλοί και ατέλειωτοι.Και όχι μόνο πολιτικοί.
Θα πεις,κατά μάνα κατά κύρη κάνανε και γιο Ζαφείρη.
Ε ρε σφαλιάρες που θέλει ο Ζαφείρης.

από pitsirikos

Μετά τον γιο του Λεωνίδα Κύρκου, ο Σταύρος Θεοδωράκης σκοπεύει να συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού και την γάτα του Λεωνίδα Κύρκου. Επειδή η αυθεντική γάτα τα έχει τινάξει, αναζητείται άλλη γάτα που να της μοιάζει, ώστε οι ψηφοφόροι να συγκινηθούν και να βάλουν σταυρό στη γάτα του Λεωνίδα Κύρκου.



Στο ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού η γάτα του Λεωνίδα Κύρκου θα αναφέρεται ως «Γάτα Κύρκου».
Μετά τον γιο και την γάτα του Λεωνίδα Κύρκου, ο Σταύρος Θεοδωράκης σκέφτεται να συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο και την φυσαρμόνικα του Λεωνίδα Κύρκου.
Παράλληλα, ο Σταύρος Θεοδωράκης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο και τον ίδιο τον Λεωνίδα Κύρκο.
(Το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη δεν δημιουργήθηκε άρον-άρον για να κόψει ψήφους στις εκλογές από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την διαρκή πτώση της Νέας Δημοκρατίας και την καταβαράθρωση του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και της Ελιάς. Όχι, δημιουργήθηκε για να ανατρέψει το σύστημα. Κι εγώ είμαι ο Έλβις Πρίσλεϊ. Tutti frutti, au rutti, wop-bop-a-loom-bop-a-boom-bam-boom!!!)

http://lysippos-mustang.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου