Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

(Οι ανεξάρτητοι του... βώλου)! Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΑΤΣΟΥΛΑ
Με μια λιτή ανακοίνωση ο ανεξάρτητος - απολίτικος - ακομμάτιστος Γιώργος Αμυράς, μας πληροφόρησε για τη συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Στην ίδια ανακοίνωση εξακολουθεί να πλασσάρεται σαν ανεξάρτητος.


Αγνοώντας την πραγματικότητα και προκαλώντας το κοινό αίσθημα για τις ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά για την κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία και στην οικονομία.

Τι κι αν η συγκεκριμένη κυβέρνηση έχει εκτοξεύσει την ανεργία σε υπέρογκα ποσοστά; Τι κι αν το ακροδεξιό περιβάλλον Σαμαρά - Μπαλτάκου - Κρανιδιώτη κυβερνάει τη χώρα; Τι κι αν δε φαίνεται καμιά διέξοδος στα αδιέξοδα του Ελληνικού λαού;
Ο Γιώργος Αμυράς που είχε να υπερηφανεύεται για την "ανεξαρτησία" του επιλέγει να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της πιο ακροδεξιάς κυβέρνησης που είχε η χώρα από τη μεταπολίτευση και μετά.
Αν έχεις περάσει όλη σου τη ζωή ξεκολώντας τσίχλες από τα πεζοδρόμια μαζί με τους ατενίστας, και ντύνοντας με πουλόβερ τα δέντρα του Καμίνη, είναι λογικό να καταντάς το πλυντήριο του ακροδεξιού βόθρου του Σαμαρά και της παρέας του.
Ας είμαστε πιο προσεκτικοί στο μέλλον στους ακομμάτιστους, στους ανεξάρτητους, στους απολίτικους. Ας κρατάμε περισσότερες επιφυλάξεις σε όσους μας καλούν να μείνουμε μακριά από τα κόμματα και από την πολιτική. Και ας είμαστε περισσότερο καχύποπτοι για τυχάρπαστα δημόσια πρόσωπα που πλασσάρονται σαν νέοι και άφθαρτοι αλλά στην ουσία τάσσονται με τον μεσαίωνα.
πηγή: Σχέδιο Β




http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=16062:-qq-&catid=78:ygeia&Itemid=178

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου