Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Με γραμμή ΠΑΣΟΚ ο Κουτσουμπας κατηγορεί τον Τσίπρα

Κουτσούμπας- Βενιζέλος είναι οι δυο πολιτικοί αρχηγοί που επιτίθενται  ονομαστικά στο Τσίπρα.
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, για την πολιτική που ακολουθεί, αλλά και το Ποτάμι έκανε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνέντευξή του. Παράλληλα, αναγνώρισε ότι η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές μπορεί να είναι ένδειξη ανάκαμψης, αλλά συμπλήρωσε πως ο λαός δεν θα ωφεληθεί από αυτή.

Δηλώνοντας πως στον όρο «πολιτικός καιροσκοπισμός» θα έβαζε τη φωτογραφία τουΣΥΡΙΖΑ και του αρχηγού του, ο κ. Κουτσούμπας συμπλήρωσε μιλώντας στην «Καθημερινή» πως «Καιροσκοπισμός είναι να λες δεν θέλω την Τρόικα και τα μνημόνια, αλλά θέλω την Ε.Ε. που είναι τα 2/3 της Τρόικα και φέρνει μνημόνια διαρκείας. Είναι το να το παίζεις ”λιοντάρι” στην Ελλάδα και όταν μιλάς στους Γερμανούς βουλευτές ή στις Βρυξέλλες να είσαι ”σκυλάκι του καναπέ”».
Σχολιάζοντας το Ποτάμι, ανέφερε πως λειτουργεί συμπληρωματικά στο νέο διπολισμό, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ως «τσόντα» και συμπλήρωσε πως «θα μπορούσε να ονομάζεται ”όπου φυσάει ο άνεμος”».
Ακόμη στη συνέντευξή του ο γ.γ. του ΚΚΕ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, υπογραμμίζοντας πως η αποπομπή Μπαλτάκου δεν απαλλάσσει.
http://papaioannou-giannis.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου