Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

(Εξαιρετικό)! Πως το σύστημα συγκαλύπτει «ημέτερους» και προπαγανδίζει άθλια τους εργαζόμενους - (Πάλι μπράβο στον Δ. Τσουκαλά)!

sgour Mixela ask
Μεγαλύτερη απόδειξη από την κόντρα ευθυνών που έχει ξεσπάσει μεταξύ υπουργού Εσωτερικών και περιφερειάρχη Αττικής για το πως χειρίστηκε «βρώμικα» το σύστημα της εξουσίας το θέμα των «επίορκων» για να επηρεάσει την κοινή γνώμη και να στρέψει την κοινωνία κατά των εργαζομένων, δεν νομίζουμε ότι μπορεί να υπάρξει.

Υπόμνημα Δ.Τσουκαλά , ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - (Μπράβο στον Τσουκαλά για τη στάση του και, ιδιαίτερα, για την επιβεβαίωση από τις Δικαστικές αρχές των καταγγελιών του)!





ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ                                Αθήνα            30.09.2013
Συγγρού 1517                                                                  Αρ. Πρωτ:                 102
ΤΚ 117 43 Αθήνα
ΤΗΛ.2132063520                                                                                                                  
email: attikisynergasia@patt.gov.gr    


                                            
                                                    Προς: Πρόεδρο, Εκτελεστική Επιτροπή,
                                                            Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Δ.Σ.Ν.Α. 
Κοιν.: Μέλη Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής                      

Θέμα:    4η και 5η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ.                                  


Σας γνωρίζω ότι ανειλημμένες υποχρεώσεις μου εν μέσω των σοβαρότατων εξελίξεων που διαδραματίζονται δεν μου επιτρέπουν να παραβρεθώ στην 4η και 5η  συνεδρίαση  του Διοικητικού  Συμβουλίου ΕΔΣΝΑ, ορισμένη σήμερα Δευτέρα 30.09.2013.
Προς τούτο καταθέτω το παρόν υπόμνημα και παρακαλώ να τεθεί υπόψη των μελών του Συμβουλίου.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣτΕ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!

(Δευτ. 30/9/13-11:50)
ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΝΟΜΩΝ & ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Ο ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΛΙΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ!
Ομολογία σοκ υπήρξε την Παρασκευή27/9, από τους δικηγόρους του Δημοσίου, στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), κατά τη συζήτηση  της αίτησης της ΠΟΣΠΕΡΤ, με την οποία ζητάει να ανασταλεί η από 11.6.2013 απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Σίμου Κεδίκογλου για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Κι όμως, ακραίοι «συστημικοί» αποτελούν την αριστερή συνιστώσα της ΧΑ (Παρότι είσαι δεξιός και διαφωνούμε σε πολλά, Μπράβο σου)!

Κι όμως, ακραίοι «συστημικοί» αποτελούν την αριστερή συνιστώσα της ΧΑ

Πρόσωπα που κατάφεραν να κάνουν επιδέξιες πολιτικές κωλοτούμπες και ιδεολογικές εκπτώσεις από τα αριστεροφανή πολιτικά ιερατεία στις παρυφές του ακροδεξιού κρατισμού -σε συνεννόηση με τα διευθυντήρια που ελέγχουν διά του «συστήματος Σημίτη»- το μπουλούκι της «Χ.Α.» βρήκαν το ιδανικό παραπέτασμα καπνού

Άνθιμος για την έξωση στον "Φωκά": "Γιατί να καταστραφούμε εμείς;" (Μήπως έχει παιδιά για να καταλάβει τί σημαίνει ανεργία);




Την ώρα που οι εργαζόμενοι του πολυκαταστήματος "Fokas" στη Θεσσαλονίκη συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, προκειμένου να διασφαλίσουν τα δικαιώματα τους, τόσο η Ιερά Μονή Αγίας Θεοδώρας, στην οποία ανήκει το κτίριο, όσο και η μητρόπολη φαίνονται ανένδοτες όσον αφορά την έξωση της επιχείρησης λόγω οφειλών.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι προκλητικές δηλώσεις Κρανιδιώτη αναδεικνύουν τις συγγένειες του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τη Χ.Α.


"Οι συνεχείς προκλητικές δηλώσεις του κ. Φ. Κρανιδιώτη, σύμβουλου του κ. Σαμαρά και μέλους της ΚΠΕ της ΝΔ, εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό και αναδεικνύουν τις πολιτικές  συγγένειες του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τη Χ. Α.", αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Φίλη Παύλου Φύσσα: Μπορώ να αναγνωρίσω πρόσωπα. Η ομάδα ΔΙΑΣ δεν έκανε τίποτα


Αιχμές κατά της ομάδας ΔΙΑΣ άφησε - σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες - η κοπέλα του Παύλου Φύσσα, η οποία έφτασε στα δικαστήρια Πειραιά το μεσημέρι της Δευτέρας, προκειμένου να καταθέσει όλες τις λεπτομέρειες για τον θανάσιμο τραυματισμό του 34χρονου μουσικού.

Βούτσης: Συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών στην Ολομέλεια για τη Χ.Α.


Το αίτημα για προ ημερησίας συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής σε επίπεδο αρχηγών ζήτησε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, κάνοντας δηλώσεις στο περιστύλιο.

30/09/2013 "ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΓΙΑ «ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ» ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ Ε.Δ.Σ.Ν.Α. ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. κ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ." ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:1042/30-9-2013 - (γιαννάκη, κι άλλοι το κατάλαβαν όπως κι εμείς)!

.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου 2013
Αριθμ. Πρωτ.: 1042
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την παρέμβαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη 
προκάλεσαν τα «κατορθώματα» υπαλλήλου του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. σε βάρος του οποίου 
έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση και εκβίαση κατ’ 
εξακολούθηση, έχει παραπεμφθεί αμετάκλητα να δικαστεί ενώπιον του Τριμελούς 
Εφετείου Κακουργημάτων και τελεί υπό περιοριστικούς όρους. Εξακολουθεί όμως 
να εργάζεται και να «ανταμείβεται» για τις… υπηρεσίες του από τον κ. Γιάννη 
Σγουρό.
Είναι ο υπάλληλος για τον οποίο η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. είχε αποστείλει πριν ένα 
χρόνο στον Πρόεδρο του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. «ανώνυμες» καταγγελίες για ποινικά 
αδικήματα σε βάρος του, ζητώντας την διερεύνησή τους, αλλά ο κ. Γιάννης 
Σγουρός συγκάλυπτε την υπόθεση και προστάτευε τον υπάλληλο.

Οδόφραγμα: Απάντηση στον αναγνώστη μας γιάννη Σγουρό, Περιφερειάρχη Αττκής και Πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ



Σήμερα στην Συνεδρίαση της ΕΕ του ΕΔΣΝΑ: Αντί... <<ευχαριστώ>> ή έμπρακτη συγγνώμη... Σγουρές!!!
Εμείς του αφιερώνουμε με συμπόνοια το τραγουδάκι “ Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”, γνωστό και ως <<Η προσευχή της παρθένου >>.

Εκδορεύς

Έχει κάνει φυλακή ο Ρουπακιάς;



Στην ανάρτησή μας << Αξιωματικός πληροφοριοδότης της Χρυσής Αυγής>> δεχτήκαμε ένα σχόλιο, το οποίο - αν ισχύουν τα όσα εμπεριέχονται - είναι πολύ σημαντικό. 

Οδόφραγμα



Το σχόλιο χωρίς περαιτέρω... σχολιασμο: 



ο ρουπακιάς είχε ξανακάνη φυλακή μήπος δέν ήταν από τήν καλαμάτα καί ήταν από μέρος τής δυτικής στερεάς ελλάδας για ψάξτετο λίγο ................. σε Αξιωματικός πληροφοριοδότης της Χρυσής Αυγής


Τσίπρας: Οι εκλογές σε μια δημοκρατία δεν είναι κατάρα, είναι ευλογία


Με την δήλωση ότι «οι εκλογές σε μια δημοκρατία δεν είναι κατάρα είναι ευλογία», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απάντησε στις επικρίσεις που δέχεται από την κυβέρνηση σχετικά με το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για προσφυγή στις κάλπες, κατηγορώντας τον κ. Σαμαρά, ότι τελικά λέει όχι στην δημοκρατία.

Ολόκληρο το πόρισμα του αντιεισαγγελέα για τη Χ.Α.: Οι δολοφονίες, η στρατολόγηση ανηλίκων και το τηλεφώνημα μετά το φονικό στο Κερατσίνι


Αποκαλυπτικό είναι το πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χ. Βουρλιώτη για τη δράση της Χρυσής Αυγής, η οποία εμπλέκεται σε τουλάχιστον 10 κακουργηματικές πράξεις, ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιών, ανάμεσα στις οποίες και η εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Τηλεφώνημα Πατέλη: "Τι πήγε και έκανε ο μ...κας, κατέστρεψε τα πάντα"


Οι συνομιλίες μεταξύ των χρυσαυγιτών που κατέγραψε το βαλιτσάκι της Αντιτρομοκρατικής είναι συγκλονιστικές.  Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα τα περισσότερα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν καταληφθεί από πανικό για τα όσα θα ακολουθούσαν.

Δολοφόνησαν για δεύτερη φορά τον Π. Φύσσα - Ανατριχιαστικές συνομιλίες μετά το φονικό


Συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες χρυσαυγιτών που κατέγραψε ο κοριός της Αντιτρομοκρατικής μετά τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο δράστη - χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά στο Κερατσίνι.

Αξιωματικός πληροφοριοδότης της Χρυσής Αυγής


05/11/2000, 26/7/2013, 29/9/2013. Τρεις διαφορετικές ημερομηνίες. Τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις. Ένας ο πρωταγωνιστής. Ο αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας Δημήτρης Γιοβανίδης.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

(Τεράστια ερωτήματα για Κυβέρνηση)! Παραδόθηκε ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής, Χρ. Παππάς

Μια δέσμη ερωτημάτων του Οδοφράγματος προς την Κυβέρνηση.


Ο Χρ. Παπάς είναι «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής και υπεύθυνος των μυστικών πυρήνων της, έτσι:
Πώς δεν πιάστηκε πρώτος;
Πώς αφέθηκε για 36 ώρες να συντονίζει και να καταστρέφει στοιχεία;
Υπήρξε συμφωνία μεταξύ Χ.Α. και πολιτικών ή κρατικών στελεχών;
Πως ο Χρυσαυγίτης υπάλληλος του ΕΔΣΝΑ - μεγάλος απατεώνας και συνεργάτης της ΕΥΠ - ενώ... είναι στον ιστό... είναι στο... απυρόβλητο;

Παραδόθηκε ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής, Χρ. Παππάς
Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προσήλθε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι για να παραδοθεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Ετοιμάζονται εντάλματα σύλληψης για 20 αστυνομικούς - (Δένδια, οι ευθύνες σου λένε: Σεμνά και ταπεινά με την αριστερά)!


Στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια αναμένεται να παραδοθεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες πόρισμα της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., με το οποίο έχει τεκμηριωθεί η συμμετοχή τουλάχιστον 20 αστυνομικών στη Χρυσή Αυγή.
Για τους συγκεκριμένους αστυνομικούς, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης και θα τεθούν σε διαθεσιμότητα ενώ για όσους προκύψει εμπλοκή σε κακουργηματικές πράξεις θα βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα.
Εν τω μεταξύ, η αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή σε όλη τη χώρα. Όλες οι άδειες έχουν ανακληθεί και έχουν αυξηθεί οι περιπολίες προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Οι διάλογοι των χρυσαυγιτών μετά τη δολοφονία Φύσσα: "Μπράβο στον Ρουπακιά, μας έσωσε"


Νέα εντυπωσιακά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια από τους διαλόγους που έχει καταγράψει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και οι οποίοι προέρχονται από αναλύσεις κλήσεων μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη.

Γιώργος Χαρίσης: Ο αγώνας των σχολικών φυλάκων είναι αγώνας όλων των εργαζομένων

Δήλωση του Γιώργου Χαρίση*
Δώδεκα σχολικοί φύλακες ξεκίνησαν χθες από τη Θεσσαλονίκη τη μεγάλη πορεία αγώνα και αλληλεγγύης για την Αθήνα.
Με σύνθημα: ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ» ΑΝΕΡΓΙΑΣ-ΑΝΕΧΕΙΑΣ-ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣφιλοδοξούν και φιλοδοξούμε όλοι, η πρωτοβουλία τους αυτή να στηριχτεί και να αγκαλιαστεί απ’ όλους τους εργαζόμενους και την κοινωνία.

"Χαρτοπόλεμος" με πολιτική σημασία μεταξύ Σγουρού – Μιχελάκη…

…δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ να στηρίξει
υποψηφιότητα Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής.

Του Τ. Αλεξανδρόπουλου
Την Παρασκευή το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών κ. Μιχελάκης έκανε γνωστό ότι έθεσε σε διαθεσιμότητα δύο υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής οι οποίοι κατηγορούνται για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος. Στην ανακοίνωση υπήρχαν σαφείς αιχμές για τον κ. Σγουρό, ότι δεν έδρασε μετά τις καταγγελίες εναντίον των συγκεκριμένων υπαλλήλων, αλλά αδράνησε.

BILD: «Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»

Με περίπου 400.000 εργαζόμενους και εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ και του πληρωμένου έρωτα, η Γερμανία, σύμφωνα με το γερμανικό ταμπλόιντ «Bild», καταλαμβάνει επάξια το τίτλο του “Μεγαλύτερου μπορντέλου της Ευρώπης”.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας που αξιοποιεί στοιχεία παλιότερης σχετικής έρευνας της βρετανικής «The Guardian», η βιομηχανία του σεξ επί πληρωμή γνωρίζει κυριολεκτικά άνθηση στη Γερμανία όπως καταδεικνύεται και από το γεγονός ότι μόνο στο γερμανικό χωριό Σααρμπρούκεν λειτουργούν περισσότεροι από 1.000 οίκοι ανοχής!


Οι Εθελόδουλοι που κυβερνούν κανονίζουν το ΜΗΚΟΣ και το ΠΛΑΤΟΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

Στη μπουζού αδερφές μου … στη μπουζού



Συνελήφθησαν πριν από λίγη ώρα ο φύρερ της χρυσής αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, και ο αντιφύρερ, Ηλίας Κασιδιάρης οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα μετά από σχετικά εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

(Εδώ ο ποιητής σηκώνει τα χέρια)! ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ / ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.


Δηλωσεις σοκ,εκανε ο κρετινος αντιπροεδρος της Βουλης και βουλευτης της Νεας Δημοπρασιας, Γιωρος Καλαντζης,στην εκπομπη των Σταυροπουλου,Βερυκιου,στον Alpha 989,οταν ρωτηθηκε για την υποθεση της δολοφονιας του Παυλου Φυσσα,απο το νεοναζι Χρυσαυγιτη,Ρουπακια.
Παρακατω σας παραθετουμε αποδελτιωση του επιμαχου αποσπασματος.

Και άλλες δολοφονίες θα αποδοθούν στη Χρυσή Αυγή!

Και άλλες δολοφονίες θα αποδοθούν στη Χρυσή Αυγή!


Τα στοιχεία προέκυψαν από μαρτυρίες και αφορούν υποθέσεις που μέχρι τώρα ήσαν ανεξιχνίαστες.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb, ο φάκελος με τα στοιχεία της μέχρι τώρα ανάκρισης, με βάση τα οποία η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζεται εγκληματική οργάνωση, με αποτέλεσμα να συλληφθούν ο αρχηγός της και βουλευτές της (καθώς και άλλα στελέχη της) θα περιλαμβάνει και άλλες δολοφονίες πέραν των ήδη γνωστών και διερευνώμενων.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Αποπομπή - βόμβα στην ΕΥΠ

Ντόμινο εξελίξεων φέρνει στην υπόθεση διερεύνησης της Χρυσής Αυγής η παραίτηση του άμεσου υπευθύνου της συγκεκριμένης έρευνας για λογαριασμό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ).
Αποπομπή - βόμβα στην ΕΥΠ
Η παραίτηση του Δήμου Κούζηλου, νούμερο 1 αξιωματικού, από το πιο κρίσιμο και ευαίσθητο πόστο της ΕΥΠ, προκαλεί ραγδαίες ανακατατάξεις στο εσωτερικό της σημαντικής αυτής υπηρεσίας και εγείρει ερωτήματα για τους λόγους που οδηγήθηκε σε απομάκρυνση.

Θεσσαλονίκη: Καθημερινά έξω από το πολυκατάστημα Fokas οι εργαζόμενοι




Την αποφασιστικότητά τους να προσέρχονται στο πολυκατάστημα Fokas στην οδό Τσιμισκή, έστω και αν αυτό έχει κατεβασμένα τα ρολά λόγω έξωσης από τον ιδιοκτήτη, που είναι το μοναστήρι της Αγίας Θεοδώρας, είναι οι 150 περίπου εργαζόμενοι, όπως προέκυψε από τη σημερινή τους συνέλευση και όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Σοφία Καλαντίδου.

(Θα συληφθεί ο αντισημίτης Ε. Βενιζέλος και, βέβαια, όλοι οι Υπουργοί Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως που βοήθησαν και στήριξαν τη Χ. Α.);



Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012


Ανοιχτή επιστολή του Ζαν Κοέν στον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Βενιζέλο. (Εμείς τα παμε από χτες)!








 του Ζαν Κοέν
Δηλαδή αν ήταν Χριστιανοί όλα θα ήταν εντάξει;


Από τη στιγμή που ξεκίνησε η κρίση στην Ελλάδα αναρωτιόμουνα ποιος ηλίθιος θα είναι ο πρώτος που θα ρίξει το φταίξιμο σε εμάς τους Εβραίους.

Και ξαφνικά στα καλά καθούμενα ακούσαμε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλο να λέει στην Επιτροπή Διαφάνειας της Βουλής πως του έκανε εντύπωση ότι στην λίστα Λαγκάρντ
«τα τρία πρώτα ονόματα ήταν εβραϊκής καταγωγής»

ΣΥΡΙΖΑ: Εστω και αργά η κυβέρνηση πράττει το αυτονόητο

Αλλαγή σελίδας διαβλέπει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις τελευταίες εξελίξεις και σε ανακοίνωσή της επαναφέρει τη θέση για εκλογές, ενώ τονίζει ότι έστω και αργά, ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του πράττουν το αυτονόητο.
ΣΥΡΙΖΑ: Εστω και αργά η κυβέρνηση πράττει το αυτονόητο
Η Πολιτική Γραμματεία υπενθυμίζει το μέτωπο που έχει ανοίξει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και δύο χρόνια με την Χρυσή Αυγή, ότι πρόκειται, όχι απλά για ένα φασιστικό κόμμα, αλλά για εγκληματική συμμορία και προσθέτει ότι εδώ και δύο χρόνια μερίδα του πολιτικού, μιντιακού και επιχειρηματικού κατεστημένου έδωσαν τροφή και χώρο να αναπτυχθεί και να θεριέψει το τέρας του φασισμού.

Συνελήφθη η αστυνομικός που αναζητείτο για σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή

Μία ανθυπαστυνόμος η οποία υπηρετεί στην Ασφάλεια Πειραιά συνελήφθη, μετά τον συνάδελφό της της ομάδας ΔΙΑΣ, κατηγορούμενη για σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή.

Συνελήφθη η αστυνομικός που αναζητείτο για σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή
Η αστυνομικός και ο ειδικός φρουρός (υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ) σύμφωνα με πληροφορίες, ενοχοποιούνται για σχέσεις με την οργάνωση από τηλεφωνικές επικοινωνίες τους με μέλη της Χρυσή Αυγή, όπως προέκυψε από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων.
Kαι οι φέρεται να γνώριζαν ή να ήταν παρόντες σε έκνομες δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής και δεν παρενέβησαν.



Σπάρτη: Μέλη της Χρυσής Αυγής συνεπλάκησαν με πολίτη στους Μολάους και συνελήφθησαν


Συμπλοκή μεταξύ δύο ατόμων που συμμετείχαν σε διανομή έντυπου υλικού της Χρυσής Αυγής και ενός διερχόμενου ατόμου έγινε χθες το βράδυ στους Μολάους Λακωνίας.

Δεν υπογράφουν ατομικές συμβάσεις οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ


Αποφασισμένοι να μην υπογράψουν ατομικές συμβάσεις δηλώνουν οι 258 εργαζόμενοι της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη, οι οποίοι και τη Δευτέρα προχωρούν σε τετράωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι, ως προειδοποιητικό σήμα προς τη διοίκηση, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνικών, Κώστας Γαβριηλίδης.

Τρία παράνομα πιστόλια εντοπίσθηκαν στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου


Τρία παράνομα πιστόλια (πιστόλι, περίστροφο και κυνηγετικό όπλο) εντόπισαν, κατά τη διάρκεια της έρευνας, που διεξήχθη από αστυνομικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, στο σπίτι του Ν. Μιχαλολιάκου, στην Πεύκη. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο επικεφαλής της ΧΑ δεν κατέχει νόμιμη άδεια οπλοφορίας.

Οι 4 συλλήψεις του Νίκου Μιχαλολιάκου


Ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος, δεν είναι άγνωστος με τη Δικαιοσύνη, καθώς έχει συλληφθεί αρκετές φορές μέχρι σήμερα, ενώ μάλιστα είχε καθαιρεθεί και απ 'τον βαθμό του έφεδρου ανθυπολοχαγού για εκρηκτικά.

Σήμερα και οι τυφλοί βλέπουν… Εκτός από τους «εγκάθετους»…

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη ο Μιχαλολιάκος  
 
Ζούμε και αυτήν την παράνοια: Σύσσωμα τα ΜΜΕ, τα χαλύβδινα λέπια του σύγχρονου φασισμού και σκοταδισμού, να πλειοδοτούν σε αντιφασιστική υστερία και να συναγωνίζονται μεταξύ τους το ποιο κρατάει πιο ψηλά τα λάβαρα του «αντιναζισμού»!!! Από τις φυλλάδες την πρωτιά διεκδικεί ο μέγας «νταβάς»-«εθνικός εργολάβος»: Μπόμπολας…

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: Χαιρετίζει την πρωτοβουλία των σχολικών φυλάκων της Θεσσαλονίκης

Οι δηλώσεις Παπά - αν δεν είναι αερομπουρδολογίες - σημαίνουν ότι αποδέχονται την Κοινουβολευτική νομιμόττα και, άρα, δεν παραιτούνται οι Βουλευτές της Χ. Α. !

Παπάς: Κυκλοφορώ ελεύθερος




Σε δηλώσεις προέβη προ ολίγου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παπάς, ο οποίος ακόμη καταζητείται από την αστυνομία:

Κατάληψη στο γραφείο του υφυπουργού Παιδείας


Συμβολική κατάληψη στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού παιδείας, Κώστας Γκιουλέκα πραγματοποίησαν το πρωί σχολικοί φύλακες και εργαζόμενοι στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Έχοντας συγκεντρωθεί στο γραφείο του υφυπουργού Παιδείας, στην οδό Πρασακάκη, στόχος ήταν να πραγματοποιήσουν συνάντηση μαζί τους, κάτι ωστόσο που δεν έγινε, αφού δεν μετέβη στο γραφείο του.
Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στους δήμους διαμαρτύρονται για το καθεστώς της διαθεσιμότητας και την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και του θεσμού των σχολικών φυλακών.

http://www.zougla.gr/greece/article/katalipsi-sto-grafio-tou-ifipourgou-pedias


Συλλήψεις αστυνομικών που σχετίζονται με την Χ.Α.



Σε συλλήψεις εν ενεργεία αστυνομικών, οι οποίοι φέρονται να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής, πρόκειται να προβούν οι άντρες της αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν συλλάβει δύο συναδέλφους τους οι οποίοι, όπως προέκυψε, σχετίζονται με το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου.


http://www.zougla.gr/greece/article/silipsis-astinomikon-pou-sxetizonte-me-tin-xa

Με μίζες των TOR M1 βγήκε το διαζύγιο του Άκη



Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και έλαβε από τον Ανακριτή ο γιός του πρώην Υπουργού Εσωτερικών της Κύπρου, Μιχάλης Μιχαηλίδης, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος.

(Συλλήψεις Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη)! ΤΩΡΑ: Ξεκίνησαν οι συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε δικαστικό επίπεδο για τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έχει δοθεί εντολή για τη σύλληψη κορυφαίων στελεχών της συγκεκριμένης πολιτικής παράταξης. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος και ένας ακόμη βουλευτής.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκλονιστικό βίντεο συμπαράστασης στον Παύλο Φύσσα από την Τουρκία


Ένα συγκλονιστικό και συγκινητικό βίντεο έκανε την εμφάνιση του το βράδυ της Πέμπτης στα κοινωνικά δίκτυα. Δημιουργοί του, άνθρωποι από την Τουρκία.

Ντοκουμέντο, 3 Φλεβάρη 2013: Ο Ρουπακιάς "φαλαγγάρχης" Νίκαιας σε παρέλαση της Χ.Α. για τα Ίμια




Με τίτλο "Τριμηνήτης" Χρυσαυγίτης ο Ρουπακιάς;… Αμ δε!", η εργατική εφημερίδα "Δράση", δημοσιεύει φωτογραφία - ντοκουμέντο στην οποία απεικονίζεται ο Γ. Ρουπακιάς, σε παρέλαση της Χ.Α.

Άμφισσα: Απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στα δικαστήρια

Σκηνές απόλυτης φρίκης έζησαν πολίτες αλλά και δικαστικοί υπάλληλοι που βρίσκονταν σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Άμφισσας, όταν διαπίστωσαν ότι από τις τουαλέτες του κτηρίου έρεε αίμα.

Σε διαθεσιμότητα φρουρός του Κορυδαλλού για τον ρόλο του στη δολοφονία Φύσσα


Σε διαθεσιμότητα τέθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης ο εξωτερικός φρουρός των φυλακών Κορυδαλλού που το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα ήταν παρών σε όσα τραγικά συνέβησαν και του οποίου η γενικότερη στάση και συμπεριφορά δημιούργησαν μεγάλα «ερωτήματα».

To παρασκήνιο της αποπομπής






Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Συγγενής βουλευτή της Χρυσής Αυγής φέρεται να είναι ο προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ, Δήμος Κούζηλος, ο οποίος αποπέμφθηκε ενώ είχε την γενική ευθύνη των ερευνών για τη δράση της Χρυσής Αυγής.

(Συμφωνεί και ο Μιχελάκης: Υποθάλπει μαφία ο Σγουρός)! Παρέμβαση Μιχελάκη για υπάλληλο της Περιφέρειας - (Ο Γιάννης Σγουρός, γιατί δεν είναι φυλακή μετά τις δικές μας καταγγελίες);

Παρέμβαση Μιχελάκη για υπάλληλο της Περιφέρειας
Παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη μετά από καταγγελία που περιήλθε σε γνώση του και η οποία ελέγχθηκε, ότι σε υπάλληλο του Ε.Δ.Σ.Ν.Α (Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής) έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για (α) εγκληματική οργάνωση, παράβαση άρθρου 187 παρ. 1 ΠΚ (β) εκβίαση κατ’ εξακολούθηση από πρόσωπα που διαπράττουν τέτοιες πράξεις κατ’ επάγγελμα και συνήθεια, παράβαση α. 385 ΠΚ, σύμφωνα με το αρ ΒΒ826/2013 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με το οποίο παραπέμφθηκε αμετάκλητα να δικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων και τελεί υπό περιοριστικούς όρους.

(Mπάτσοι, μπάτσοι, πολλοί μπάτσοι)! Αστυνομικός ασελγούσε στην ανήλικη κόρη συναδέλφου του


Σοκαριστική είναι η είδηση που έσκασε χθες στο Ρέθυμνο και αφορά την σύλληψη 47χρονου αστυνομικού, ο οποίος ασελγούσε εις βάρος ανήλικου κοριτσιού.