Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

OΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΕΙ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

Ξύλο σε παραλία της Πρέβεζας - Έδειρε εκπαιδευτικό που μοίραζε φυλλάδια!

Nα οι Αλήτες οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής.
Να οι Μπράβοι της Ε.Ε. και των ιδιωτικών εκάιδευτηρίων.
Να οι Τσάτσοι-Τραμπούκοι του Σαμαρά και του Βενιζέλου.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά νεαρός, ο οποίος φαίνεται να επικαλέστηκε και βοήθεια ακροδεξιάς οργάνωσηςεπιτέθηκε αρχικά λεκτικά στο μέλος της ΕΛΜΕ...
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην παραλία της Πρέβεζας.


Σύμφωνα με το pamepreveza.gr. ο νεαρός χωρίς να υπάρχει λόγος επιτέθηκε με γροθιές σε μέλος της ΕΛΜΕ, ο οποίος με άλλους συναδέλφους του μοίραζαν ενημερωτικό υλικό, στα πλαίσια της εκδήλωσης για το νοσοκομείο της Πρέβεζας που θα ξεκινούσε λίγο αργότερα, με τον κόσμο να μένει άναυδος από μια τέτοια συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο νεαρός, ο οποίος φαίνεται να επικαλέστηκε και βοήθεια ακροδεξιάς οργάνωσης  επιτέθηκε αρχικά λεκτικά στο μέλος της ΕΛΜΕ, αφήνοντας τον στην κυριολεξία άναυδο.

Ο νεαρός συνέχισε επιρρίπτοντας ευθύνες στον εκπαιδευτικό για κάποια υλική ζημιά, που όπως ισχυρίστηκε, υπέστη προ ημερών από κρανιοφόρους, οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενα του ανήκουν σε πολιτική οργάνωση.

Τα πνεύματα φάνηκε προς στιγμή να ηρεμούν από την πλευρά του νεαρού, αφού αυτός ήταν που βρίσκονταν σε έξαλλη κατάσταση.

Ξαφνικά όμως και ενώ είχε απομακρυνθεί επέστρεψε τρέχοντας και επιτέθηκε με γροθιές στον ανυποψίαστο εκπαιδευτικό προκαλώντας σοκ με την συμπεριφορά του σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα άρχισε να χτυπά και έναν άλλο εκπαιδευτικό ο οποίος προσπάθησε να τον εμποδίσει ενώ στο σημείο προσέτρεξε πολύς κόσμος για να απομακρύνουν τον νεαρό, ο οποίος εξακολουθούσε να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση.

Η αστυνομία που έφτασε, ενημερώθηκε για το περιστατικό με τον εκπαιδευτικό να μην υποβάλει τελικά μήνυση και τον νεαρό να ζητά συγνώμη κατόπιν εορτής...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ NEWSIT


http://diktiospartakos.blogspot.gr/2013/08/blog-post_7430.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου