Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Κρεμασμένοι στα μανταλάκια…εξευτελισμένοι στα διεθνή ταχυφαγεία της καπιταλιτικής ανθρωποφαγίας !!!


Τον Αύγουστο δεν υπήρχαν ειδήσεις.O σκοτωμός μεταξύ αρσενικών και θηλυκών ημίζωων για μια ξαπλώστρα και η μετέπειτα κορύφωση του καλοκαιρινού δράματος στα χριστιανικά πολυκαταστήματα της Παρθένου, μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον λίγο πριν μπει ο «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» Σεπτέμβριος. Η ρουτίνα της ακολουθίας: γέννηση, σχολείο, δουλειά, θάνατος ,διακόπτονταν κάθε καλοκαίρι μόνο από την…ταλαιπωρία των επιβατών ,τις ουρές στα διόδια ,τον μεταγραφικό πυρετό και τα δάκρυα της Παρθένου. Τίποτα έξω από τα συνηθισμένα.

Το καλοκαίρι του 2007 μια τραγωδία μετέφερε τα αποκαΐδια της κατεστραμμένης ζωής στις ξαπλώστρες των ημίζωων,σπάζοντας έστω και για λίγο την Αυγουστιάτικη ειδησεογραφική ανομβρία. Τα ημίζωα δεν ξέπεσαν φυσικά ούτε ένα τόνο στο μαύρισμα τους και απλά γύρισαν πλευρό στην ξαπλώστρα.Η εκλογική αναμέτρηση του 2007 ήρθε να επιβεβαιώσει την ζοφερή κανονικότητα στην οποία είχε περιέλθει το σύνολο σχεδόν της ελληνικής πανίδας(εθνικιστικός φιλελευθερισμός*).

Από το καλοκαίρι του 2010, ο κανόνας του Αυγούστου έχει σπάσει.Φέτος  μια καταιγίδα ευχάριστων ειδήσεων  διαδέχεται  η μια την άλλη .Τα ευφάνταστα πρωτοσέλιδα για τον Ατρόμητο Ηγέτη και συνομιλητή-από την πίσω πόρτα-του λευκού  οίκου,εναλλάσσονται με την τηλεοπτική εκσπερμάτωση σε κάθε  προφητεία του υπουργού της οικονομίας.Τα πιλάφια περιμένουν τα ημίζωα στον μεταρρυθμισμένο παράδεισο.

Εξέχουσα θέση στην ειδησιογραφία των ημερών ,είχε και η σούπερ γουαου  αντίσταση των θαμώνων γνωστού καλοκαιρινού σκυλάδικου στον ΣΔΟΕ και τις φασιστικές ορέξεις του τελευταίου να σφραγίσει το κέντρο του αγώνα, όπου εμφανίζονταν ο επαναστάτης Π.Κιάμος.Αυτη η αναρχίζουσα ανυπακοή θεμελιώνει τις βάσεις για την 4η σεπτεμβριανή επανάσταση.

Πριν μπουν όμως οι βάσεις για την 4η σεπτεμβριανή επανάσταση,τα ημίζωα είδαν επιτέλους κρεμασμένους στα μανταλάκια ,τους υπεύθυνους των μαρτυρίων τους. Χιλιάδες ονόματα διεφθαρμένων καθηγητών φιγουράρισαν δίπλα στο τατουάζ του Κασιδιάρη και τα χλιδαρεπορτάζ από τις αστακομπουτίκ της  Μυκόνου.

Παλιότερα κρεμούσαν στα μανταλάκια τα ονόματα των συμμετεχόντων στα σκάνδαλα συνάμα με  λαχταριστές λεπτομέρειες από την κρεβατοκάμαρα κάποιας περσόνας του θεάματος. Άντε και τη φάτσα κάποιου εγκληματία.Απο το σωτήριο έτος 2009 κι έπειτα, σκάνδαλα δεν υπάρχουν γιατί οδεύουμε στην αυτοκάθαρση. Έτσι απουσία σκανδάλων ,από τα μανταλάκια της ενημέρωσης παρέλασαν επικίνδυνες οροθετικές πόρνες,μέχρι απολυμένοι και κάθε λογής επαγγελματίες απεργοί-παρακωλυτές ανάπτυξης.

Ε καιρός ήταν να μάθουμε και τα ονόματα των τεμπελχανάδων καθηγητών του δημοσίου.Αύριο ποιος θα ικανοποιήσει το αίσθημα για κανιβαλική δικαιοσύνη;Υποψήφιοι είναι όσοι ξέφυγαν απο την πρώτη μαζική σκούπα,ο άνεργος γείτονας που δεν πληρώνει τις δόσεις του,το πεινασμένο παιδάκι που έκλεψε μια φρατζόλα ψωμί στερώντας από το κράτος τον ΦΠΑ,ο άστεγος που τη βγάζει τζάμπα στο παγκάκι του δήμου.

Εξευτελισμένος στα διεθνή ταχυφαγεία της καπιταλιτικής ανθρωποφαγίας.Πεσμένος στα τέσσερα ,γλείφει και το τελευταίο εκατοστό του βουλευτικού πατώματος,άνευ  όρων για τριακόσια ευρώ το μήνα.Ανασφάλιστος ,χρήσιμος μόνο για την αγορά οργάνων.Πάμφτωχος με τα σάλια να τρέχουν ακόμα για τα γλειφιτζούρια που υπόσχεται η εξουσία,αλλά πάνω απ’ όλα,περήφανος ΕυρωHellinas.Οι εξίσου περήφανοι συμπατριώτες ΕυρωHellines ιδιοκτήτες των γραφείων τελετών, τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Όλα τα ημίζωα  στο μέλλον θα κρεμαστούμε στα μανταλάκια ,έτσι σαν σε παρέλαση για να τραφούν τα κανονικά ζώα.Λίγοι θα γλιτώσουν.Δεν χρειάζεται να σπρωχνόμαστε,ούτε να φωνάζουμε , ούτε να βρίζουμε ,ούτε να πετάμε γιαούρτια. Αυτά είναι για τους άγριους άλλων εποχών.

intelligent κανίβαλοι ρε μουνιά.

[*Το φαινόμενο του εθνικιστικού φιλελευθερισμού αφθονεί σε αυτή τη λωρίδα γης.Η εθνική αφήγηση για τα μπλιαχ Βαλκάνια με τις κατώτερες ράτσες τους, και από την άλλη, το ανώτερο ευρωπαϊκό ιδεώδες(της αποικιακής γενοκτονίας)που σχεδόν σε τίποτα δεν θυμίζει τις διακηρύξεις του διαφωτισμού. Η σπερματοχυσία στις κλανιές της Μέρκελ συγκλίνει με τα κλαρίνα του ανώτερου έθνους ,όταν κινδυνεύσει η ατομική ιδιοκτησία.Στα χαρτιά, κοινός εχθρός είναι οτιδήποτε την απειλεί  και σύμμαχος ό,τι την διαφυλάττει.Από την ανώτερη φυλή των ναζί ως την ανώτερη τάξη των καπιταλιστών,μια γραβάτα ο δρόμος.]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου