Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

(Φοβερό)! Χρυσή Αυγή και Ερνέστο Τσε ΓκεΜπόμπολα !!!

“Εμείς, η Χρυσή Αυγή, πιστεύουμε στην επανάσταση εκ των άνω. Σε μια επανάσταση που θα την ξεκινήσει και θα την καθοδηγήσει μια άρχουσα ηγέτιδα τάξη”

Αυτά είπε ο Άριος Μιχαλολιάκος στην χθεσινή του εμφάνιση, που αλλού στο Extra, όπου έχει γίνει πιο μόνιμος θαμώνας και από τους παρουσιαστές. Είπε επίσης ότι η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου μπορεί να πέσει μόνο με μία κοινωνική εξέγερση την οποία μπορεί να προκαλέσει μόνο η αριστερά, αλλά δεν θα το κάνει γιατί…είναι πουλημένηάρα κατά βάθος στηρίζει την κυβέρνηση.

Σε ερώτηση γιατί δεν προκαλεί τότε η Χρυσή Αυγή την εξέγερση για να ρίξει την κακιά για όλους(;) κυβέρνηση και να ανασάνει ο τόπος, λέει πως δεν ήρθε ακόμη η ώρα τους (των νεοναζί να κυβερνήσουν) και πως δεν πιστεύει στις λαϊκές εξεγέρσεις.

Με λίγα λόγια ο Άριος Μιχαλολιάκος μας είπε ότι πιστεύει ότι την εξέγερση που θα σώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες από τα δόντια του Σαμαρά, του Βενιζέλου και της Τρόϊκας, μπορεί να την ξεκινήσει και να την καθοδηγήσει ο Επαναστάτης Βαρδινογιάννης, ο Επαναστάτης Μπόμπολας, ο Επαναστάτης Λάτσης, ο Επαναστάτης Αλαφούζος, ο Επαναστάτης Κοντομηνάς, ο Επαναστάτης Κόκκαλης, ο επαναστάτης Σάλλας, ο Επαναστάτης Μαρινάκης (ΕΜΑ ΤΥΜΥ) και ο Επαναστάτης Μάικ ο Φασολάκης, οι οποίοι υποφέρουν τα μέγιστα από τις πολιτικές της φασίζουσας κυβέρνησης Σαμαρά και κάποτε θα έρθει η ώρα που θα εξεγερθούν!!!

Φυσικά συμπλήρωσε ότι δεν είναι ακόμη η ώρα να πέσει αυτή η κυβέρνηση και να έρθει η Χρυσή Αυγή στα πράγματα. Δηλαδή η άρχουσα τάξη των παραπάνω μελλοντικών επαναστατών θα πρέπει να κάνει λίγο ακόμη υπομονή και να ανεχτεί τις καταστροφικές για αυτήν πολιτικές του Σαμαρά πριν ωριμάσει το επαναστατικό πνεύμα μέσα της και ξεσηκώσει και τον λαό μέσω των επαναστατικών συχνοτήτων της Digea!

Η Χρυσή Αυγή ψηφίστηκε από το 7% των Ελλήνων. Το ζουμί της ιστορίας είναι ότι κάποιοι την προετοίμασαν και την σέρβιραν σε αυτό το 7% ώστε να την ψηφίσουν, γιατί αν αυτό το 7% κυκλοφορούσε αδέσποτο και διοχετεύονταν ανεξέλεγκτα στην κάλπη, σίγουρα η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά δεν θα ήταν κυβέρνηση τώρα και αυτό το ξέραν πολύ καιρό πριν τις εκλογές. Ποιός; Η άρχουσα τάξη!



Τον ρόλο τους μετά τις εκλογές τον γνωρίσαμε καλά και συνεχίζουμε να τον γνωρίζουμε όλο και καλύτερα. Θεωρία των άκρων, συμψηφισμός αμυντικής βίας με φασιστική βία, απαξίωση θεσμών, τρομοκράτηση της κοινωνίας, αποπροσανατολισμός και πολλά πολλά εξυπηρετικά άλλα πράγματα για την Νέα Δημοκρατία και για την επαναστατική άρχουσα τάξη.

Κατάλαβες λοιπόν ούγκανε χρυσαυγίτη τι ακριβώς αντισυστημικούς πατριώτες σου σέρβιραν; Ησυντεχνία ΝΔ, Χ.Α. και άρχουσα τάξη κάνουν απλά την δουλειά τους για να επιβιώσουν. Εσύ είσαι ΠΑΛΙ ο μαλάκας της υπόθεσης!





projector-revolt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου