Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΣΟΚ στο Αγρίνιο - Αυτοκτόνησε εκπαιδευτικός

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΣΟΚ στο Αγρίνιο - Αυτοκτόνησε εκπαιδευτικός
Αγρινιώτης εκπαιδευτικός βρέθηκε νεκρός πριν από λίγη ώρα από αστυνομικούς στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Αγρίνιο.
Ο 59χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, το πρωί τηλεφώνησε στη σύζυγό του λέγοντάς της πως πρόκειται να αυτοκτονήσει. Η γυναίκα του πήρε αμέσως τηλέφωνο την αστυνομία και άρχισαν αναζητήσεις κοντά στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου ο αυτόχειρας διέθετε ένα ακίνητο.
Τελικά οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το αυτοκίνητο τύπου κλούβας στο πίσω μέρος του οποίου βρήκαν νεκρό τον 59χρονο. Όπως φαίνεται πήρε το αυτοκίνητό του, το στάθμευσε στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ, στη συνέχεια πήγε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα.
Δίπλα του βρέθηκε ένα σημείωμα όπου ο αυτόχειρας εξηγούσε τους λόγους της πράξης του. Οι λόγοι αυτοί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι οικογενειακοί και οικονομικοί.
Να σημειωθεί πως ο 59χρονος είχε πρόσφατα καταθέσει τα χαρτιά του για να βγει στην σύνταξη. Η σωρός του μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία – νεκροτομή, ενώ προανάκριση ενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αγρινίου.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/335230/prin-ligo-sok-sto-agrinio---aytoktonise-ekpaideytikos#ixzz2bkIeijuH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου