Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Σκοτώθηκε γιατί δεν είχε εισιτήριο


Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Τρίτης ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας 18 ετών, όταν πήδηξε από τρόλεϊ κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων στο Περιστέρι.

Ο νεαρός επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Στην επόμενη στάση μπήκε στο όχημα ένας ελεγκτής και κατευθύνθηκε προς τον νεαρό ζητώντας του το εισιτήριο. Ο 18χρονος δεν είχε και ο ελεγκτής του ζήτησε να αποβιβαστούν μαζί στο τέρμα.



Στην προσπάθειά του όμως να γλυτώσει τον έλεγχο, πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα και πήδηξε στο πεζοδρόμιο, ενώ το τρόλεϊ ήταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

Την είδηση του θανάτου του νεαρού επιβεβαίωσε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο διευθυντής νευροχειρουργικής του νοσοκομείου «Γεννηματάς», Γ. Ορφανίδης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός φέρεται να διαπληκτίστηκε με τον ελεγκτή, πληροφορία που εξετάζεται από την αστυνομία. Ο οδηγός και ο ελεγκτής συνελήφθησαν και κρατούνται στο Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου.

(Video από eurospy.gr)

http://www.zougla.gr/greece/article/skoto8ike-giati-den-ixe-isitirio


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου