Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Νέα αντιπαράθεση ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ για την πώληση του "902" (3 Βίντεο)

Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε σήμερα μεταξύ ΚΚΕ-Σύριζα με αφορμή του δημοσίευμα της Κυπριακής εφημερίδας «Αλήθεια» το οποίο ισχυρίζεται ότι η «Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε» κατέληξε στην κατοχή offshore εταιρείας που έχει έδρα τις Παρθένους νήσους.

Αυτό ήταν το έρεισμα για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Σύριζα Δημήτρη Παπαδημούλη να θέσει νέα ερωτήματα στην ηγεσία του ΚΚΕ. «Μια off shore εταιρεία με μετοχικό κεφάλαιο 2.000 ευρώ και έδρα τα Virgin Island αγόρασε τον 902 από το ΚΚΕ για κάποια εκατομμύρια ευρώ», δήλωσε και εκτίμησε ότι «Η άρνηση της ηγεσίας του ΚΚΕ να πει ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτή την περίεργη αγοροπωλησία και την μυστήρια off shore το εκθέτει πολιτικά και ηθικά».




 Το ρεπορτάζ του Mega




Το ρεπορτάζ του Alpha



Επίσημη αντίδραση μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απ’ το ΚΚΕ για την παρέμβαση του στελέχους του Σύριζα, ενώ το πρωί ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι έκανε επίθεση στο Συγκρότημα Λαμπράκη και στον Σύριζα για τα όσα ισχυρίζονται για την πώληση του «902». 



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Μολόγησαν χωρίς ανάκριση.Μόνοι τους ανέφεραν το όνομα της εταιρείας-βιτρίνα.Μοιραίο λάθος.
Τώρα το κουβάρι ξετυλίγεται και φτάνει στο Μαρινάκη γρήγορα.
Α ρε Κουτσούμπα,ούτε πωλητή της χρονιάς δεν θα μπορέσουμε να σε ανακηρύξουμε.Χαλάει η πώληση.
Παραλίγο να βγεις πωλητής της χρονιάς.
Τώρα πας για χρυσό βατόμουρο.Ας πρόσεχες.
Πώληση σε 100% ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,η οποία έχει από πίσω μια άλλη offshore με μετοχικό κεφάλαιο 2 χιλιάρικα ευρώ;Με τα κρέατα στους ώμους σας πιάσανε ρέέέιι...
Είπαμε. ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ έχει το έργο μπροστά.
ΚΑΙ το όνομα του Μαρινάκη θα βγει στη φόρα
θέλετε ή όχι,ΚΑΙ η πώληση τελικά δεν θα γίνει.
Ανώνυμος είπε...
Οff shore και βόθρος.
Ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας με αδιαφανείς διαδικασίες σε μαφιόζους υπεράκτιων εταιρειών,δικηγορικά γραφεία βουτηγμένα στο σκατό,ακροδεξιοί πολιτευτάδες,εταιρείες μαιμού με κεφάλαιο 2000 ευρώ!!!!
Τι δεν καταλαβαίνεις?
Είναι ο σταλινισμός πανηλίθιε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου