Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

(Κορόιδο Έλληνα, πιστέ κόπανε της οικογένειας των χαραμοφάηδων)! Το ακριβό λουστρίνι και το 500ευρω



Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου σε κατάστημα υποδημάτων επί της οδού Μαιζώνος στην Πάτρα την περασμένη Παρασκευή. Λίγο πριν παραστεί στην κηδεία της εκλιπούσας πεθεράς του, Θεανώς Παπαπάνου, ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να αγοράσει μαύρα παπούτσια από το εν λόγω μαγαζί.


Θέλοντας και μη, ο πρώην πρωθυπουργός τράβηξε τα βλέμματα των Πατρινών πάνω του, οι οποίοι έσπευσαν να δουν τι επρόκειτο να επιλέξει.

Όπως έγινε γνωστό ο βουλευτής Αχαΐας διάλεξε ένα ζευγάρι παπούτσια ολίγον τι ακριβό, το οποίο κόστιζε 203 ευρώ. Σημειωτέον ότι επρόκειτο για το πιο ακριβό ζευγάρι υποδημάτων του καταστήματος.

Ο κ. Παπανδρέου στη συνέχεια έσπευσε στο ταμείο για να πληρώσει, ωστόσο διαπίστωσε ότι δεν είχε… ψιλά και αμέσως έβγαλε ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ. 

Μάλιστα έψαχνε στις τσέπες του να βρει 3 ευρώ για να πάρει ακριβώς τα ρέστα του (300 ευρώ) αλλά διαπίστωσε πως… δεν είχε! Τη λύση έδωσε η υπεύθυνη του καταστήματος: «Δεν πειράζει, προς Θεού, 200 ευρώ θα σας τα αφήσουμε» είπε στον κ. Παπανδρέου και ο πολιτικός χαμογέλασε με ικανοποίηση! 


http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/to-akrivo-loustrini-ke-to-500evro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου