Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Κοίτα ποιος μιλάει... γιος του μπαμπά που στα 45 του δούλεψε μόλις 10 χρόνια (βίντεο)

Ξανά σήμερα στο Mega η υπουργάρα,που φέρει και βαρύ όνομα,μας ανέβασε την πίεση από τα χαράματα!



«Είμαστε έτοιμοι για τη διαθεσιμότητα 12.500 υπαλλήλων έως το τέλος Σεπτεμβρίου», τόνισε, με το γνωστό υφάκι του άνθρωπου που νομίζει ότι κατέχει την απόλυτη γνώση κι ότι κάνει μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο,στην πρωινή εκπομπή του Mega ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ναι ο γνωστός γιος, του γνωστού μπαμπά,που στα 45 του χρόνια έχει εργαστεί μόλις 10,σύμφωνα με δική του δήλωση(πρώτα σπούδαζε και μετά αποφάσισε να γίνει επαγγελματίας σωτήρας μας!!!).
Ο άνθρωπος που στα 18 του κιόλας διέθετε ένα αστρονομικό ποσό για την εποχή και που σήμερα είναι κύριος μιας αμύθητης περιουσίας.Διαβάσετε το πόθεν έσχες του παιδιού,όπως ακριβώς το δηλώνει ο ίδιος!

Αυτός ο άνθρωπος,που δεν ένιωσε,ούτε θα νιώσει ποτέ μέχρι να πεθάνει,τι είναι φτώχεια μιλάει για απολύσεις και δεν κομπιάζει,λες και δεν έχουν κανένα αντίκτυπο.

Το παλικάρι συμπλήρωσε επιπλέον ότι "το 4% του Δημοσίου θα μπει σε κινητικότητα-το 2% του Δημοσίου θα απολυθεί"!

Και σ' αυτό το σημείο δεν τον ρώτησαν τα σαϊνια οι δημοσιογράφοι,ούτε πως θα ζήσει αυτό το 2%,που συμβαίνει να το αποτελούν άνθρωποι κι όχι νούμερα,ούτε πόσοι από τους δημοσίους υπαλλήλους είναι κουμπάροι του μπαμπά του και της αδερφούλας του.

Δείτε το βίντεο:


Και προσλήψεις το 2013

«Το 2013 θα έχουμε προσλήψεις μεταξύ πέντε και δέκα χιλιάδων υπαλλήλων με κεντρικό σχεδιασμό», ανέφερε μιλώντας επίσης σήμερα στη πρωινή εκπομπή του MEGA ο ίδιος  υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και τότε ποιο το όφελος ρε φίλε για τον κρατικό κορβανά;
Ετσι κι αλλιώς η απόλυση μερικών χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων είναι σταγόνα στον ωκεανό των εξόδων του δημοσίου (Εξοπλιστικά,υγεία,μίζες και συντήρηση των στόλων αυτοκινήτων,γραφείων και υπαλλήλων των πολιτικών κοστίζουν τον άπακο!),αλλά όταν στη θέση τους λες (γιατί κανένας δεν σε πιστεύει) ότι θα πάρεις άλλους τότε προς τι όλη η φασαρία;

Οσο για την αξιοθαύμαστη υπομονή της κοινωνίας κάνε ακόμα... λίγη υπομονή και θα την δεις στην πράξη παλικάρι μου έτσι και τολμήσετε να βγάλετε σπίτια στο σφυρί.Και τότε να σε δούμε που θα βρεις φιλόξενο στασίδι να πεις το "ποίημά" σου;

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου