Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Ο Βενιζέλος είναι απλά... μακάκας 4ης κατηγορίας κι όχι ο Αντίχριστος! Η «Ελεύθερη Ώρα» είναι όργανο του Αντίχριστου Σαμαρά! Απίστευτη καταγγελία του Μοναχού Φούφουτου!

Ο Μοναχός Φούφουτος συνεχίζει τις περί Αντίχριστου αποκαλύψεις του!
Ο Μοναχός Φούφουτος ... ως μη καιόμενη μαργαρίτα 


Την  Τρίτη (30/7/12013) η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» σε  πρωτοσέλιδό  της  μας ... ενημερώνει ότι, <<ο  Ευάγγελος Βενιζέλος>> είναι το Θηρίο, ο Αντίχριστος (βλέπε εδώ). Η εφημερίδα με την μέθοδο της αριθμοσοφίας και βασισμένη στον λεξάριθμο «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ = ο αριθμός ΧΞF = 666» συμπεραίνει ότι ο Βενιζέλος είναι ο Αντίχριστος, το  Θηρίο της Αποκαλύψεως.
Την Παρασκευή (2/8/2013) με προτροπή και βοήθεια του Μοναχού Φούφουτου και με την ίδια μέθοδο (αριθμοσοφία) σε σύντομο σχόλιό μας (βλέπε εδώ) αποδείξαμε ότι, το πραγματικό  Θηρίο της Αποκαλύψεως, ο πραγματικός Αντίχριστος είναι ο Σαμαράς [ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΛΛΗΝ = (200+1+40+1+100+1+200) +(5+30+30+8+50) = (543) + (123) = 666]!
Επειδή η διχογνωμία επέφερε σύγχιση στους αναγνώστες μας κι επειδή κατακλυστήκαμε από χιλιάδες μυνήματα, προς χάριν της αποκαταστάσεως της αληθείας  διευκρινίζουμε:

1). Όπως μας καταγγέλλει ο Μοναχός Φούφουτος, αυτός έδωσε το πόνημά του <<Ποιός είναι ο Αντίχριστος>>  στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα».
2).  Η εφημερίδα προέβει σε κακκόγουστη και βάναυση πλαστογράφιση προκειμένου να ξελασπώσει τον Αντίχριστο Σαμαρά και να αποκρύψει την αλήθεια για την κρυφή ιδιότητά του!
3). Όπως αναφέρεται στο πόνημά του, ο Βενιζέλος δεν μπορεί να είναι ο Αντίχριστος γιατί ο λεξάριθμος <<ΜΑΚΑΚΑΣ Δ' ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ>> (40+1+20+1+20+1+200+4+2+5+50+10+7+5+30+70
+200=666) τον καθιστά ουτιδανό. Εξ αυτών συνάγεται ότι δεν μπορεί ο ουτιδανός 4ης κατηγορίας Βενιζέλος να έχει την παραμικρή σχέση με την τεράστια οντότητα του κακκομούτσουνου Θηρίου της Αποκαλύψεως - ίσως μόνο τον όγκο.
4). Επί πλέον, τονίζει ο Μοναχός Φούφουτος, όλοι οι μεγάλοι Πατέρες της σύγρονης ζώσης Εκκλησίας έχουν ταυτίσει το Θηρίο με την πάλαι ποτέ ΕΟΚ και τη διάδοχό της ΕΕ όπου συμμετέχει ο Σαμαράς ως Έλλην - τρομάρα του! Αυτό αποδεικνύει ότι ο Σαμαράς είναι το κακκομούτσουνο Θηρίο - άλλωστε, βλέπε τα μούτρα του. 

Εκδορεύς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου