Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Θλιβερό επικοινωνιακό παιχνίδι Δένδια γύρω από τις συλλήψεις

Θλιβερό επικοινωνιακό παιχνίδι Δένδια γύρω από τις συλλήψεις

Τα θαμμένα όπλα η αντιτρομοκρατική τα βρήκε το Νοέμβριο του 2011.
Το DNA του 29χρονου φοιτητή το είχαν από το Μάρτιο του 2011 όταν έγινε η έφοδος στο σπίτι της Ορφέως 21 στον Χολαργό, όταν έπιασαν μέσα σε αυτό την Όλγα Οικονομίδου και τον Γιώργο Πολύδωρο. Στο σπίτι αυτό διέμενε ως φοιτητής ο 29χρονος που πιάστηκε προχθές στο Σπαθοβούνι κι ένας φίλος του, επίσης φοιτητής, γιος πρώην αξιωματικού του στρατού και με μητέρα σε κρατική υπηρεσία.
Τα
αποτυπώματα και των δύο τότε όπως και το DNA τους ως εκ τούτου είχαν γίνει φύλλο και φτερό. Μόνο αφελείς θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι η αντιτρομοκρατική θα άφηνε "ορφανές" σκοτούρες κι εκκρεμότητες, να στοιχειώνουν με ερωτήματα τους φακέλους της.
Η 25χρονη που πιάστηκε σήμερα, αν επαληθευτούν τελικά οι πληροφορίες του bloko.gr, είναι η 22χρονη φοιτητήτρια του χημικού που είχε κατηγορηθεί το Νοέμβριο του 2009 για συμμετοχή στη Συνωμοσία, όμως αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της. Το DNA και τα αποτυπώματα της βρίσκονται από τότε στη διάθεση της Αντιτρομοκρατικής. Λεπτομέρεια, η 22χρονη τότε, όταν είχε πιαστεί (14 Νοεμβρίου), έβγαινε από τη ... Βίλλα Σκαραμαγκά και οι αστυνομικοί της φόρεσαν τις χειροπέδες πάνω στην Πατησίων. 
Αλλά και να μην είναι η συγκεκριμένη φοιτήτρια, αλλά κάποια άλλη που απλώς προσήχθη ως ύποπτη συμμετοχής στη Συνωμοσία, ποιος τόσο πολύ αφελής πια θα πίστευε ότι δεν της πήραν DNA ως "καταπίστευμα";  
Συνεπώς, το Νοέμβριο του 2011 μόλις βρήκαν αποτυπώματα και DNA πάνω στα όπλα ήξεραν σε ποιους αντιστοιχούν. Γιατί λοιπόν δεν τους έπιασαν, αλλά τους άφησαν να δημιουργούν τεταρτογενούς μορφής πυρήνες;
Νομίζουμε ότι η απάντηση είναι απλή. Εξυπηρετεί στην παρούσα συγκυρία όλο το φτηνό επικοινωνιακό παιχνίδι που στήνει ο Δένδιας γύρω από όλους όσους σωρευτικά τσουβαλιάζει σε κάθε επικού χαρακτήρα δήλωση του περί χώρου ανομίας.
http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/thlibero-epikoinwniako-paixnidi-dendia-gyrw-apo-tis-syllhpseis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου