Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

«Η… αυθάδης κυρία Κωνσταντοπούλου».(Πολύ την πάμε την Κωνσταντοπούλου! Πειράζει);


Φωτιές πήρε η Ολομέλεια, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις συγχωνεύσεις φορέων, με την άγρια κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη.


Οι αιχμές που άφησε η κυρία Κωνσταντοπούλου για τον εξωκοινοβουλευτικό υπουργό (Αντώνη Μανιτάκη), που απουσίαζε από την αίθουσα, έβγαλαν από τα ρούχα τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, που πήρε αυθαίρετα το λόγο.

«Από δω μέσα πέρασε ένας Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος σεβόταν και τον σέβονταν όλοι. Δεν πιστεύω να πήρατε την αυθάδεια αυτή, ούτε από το Νίκο Κωνσταντόπουλο ούτε από τη Λίνα Αλεξίου (μητέρα Ζωής Κωνσταντοπούλου). Από αλλού την έχετε πάρει!» είπε εκνευρισμένα ο Απόστολος Κακλαμάνης και η προεδρεύουσα προσπαθούσε να επιβάλλει την τάξη.

« Στις προσωπικές επιθέσεις δεν θα αναφερθώ, αλλά θα πω ότι εγώ δεν επεφύλαξα στον εαυτό μου αυτό που κάνατε εσείς, να έχετε το δικαίωμα να παρεμβαίνετε όποτε θέλετε! Και να ξέρετε ότι αυτοί που μπουρδολογούν εδώ μέσα είναι κυρίως οι συνταγματολόγοι» απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, φωτογραφίζοντας τον Αντώνη Μανιτάκη και όχι μόνο.
http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/i-af8adis-kiria-konstantopoulou

1 σχόλιο:

  1. o KAKLAMANHS EXH XEXASH TO PARELTHON TOY APO
    THN 10ETIA TOY 1950 KAPIA STIGMH MHN XEXASOYME
    NA TOY TO THIMISOYME.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή