Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΛΟΥΜΕ την «ΤΡΙΑΙΝΑ» να καλέσει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ του Ναυπηγείου ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


ΚΑΛΕΣΜΑ


Η εταιρία (ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ/ΣΑΦΑ) με μοναδικό στόχο την διασφάλιση των υπερκερδών που τους έχουν υποσχεθεί αυτοί που τους έφεραν, εκδήλωσε την πρόθεση της για εφαρμογή και νέου 4ου τριμήνου εκ περιτροπής εργασίας καλώντας το σωματείο μας σε διαβούλευση. Αδίστακτα συνεχίζει να πατά πάνω μας, γιγαντώνοντας έτσι την εξαθλίωση μας.



Εμείς εκτιμούμε ότι σε μια τόσο κρίσιμη διαπραγμάτευση οφείλουμε να είμαστε όλοι εκεί.

ΚΑΛΟΥΜΕ την «ΤΡΙΑΙΝΑ» να καλέσει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ του Ναυπηγείου ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στον τόπο και την ώρα που η εταιρία μας καλεί για διαβούλευση. Αφού αυτοί (εκπρόσωποι ΣΑΦΑ) έχουν επιλέξει χώρο έκτος Ναυπηγείου (απαξιώνοντας το για ακόμα μία φορά), εμείς επιβάλλεται να είμαστε εκεί για να απαιτήσουμε αυτά που μας στερούν. Τις ζωές τις δικές μας και των οικογενειών μας.

Η κατάσταση είναι οριακή. Η επίθεση που δεχόμαστε είναι ολομέτωπη. Η ΜΑΖΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

Όλοι οι εργαζόμενοι μαζί με τους εργαζόμενους του Τροχαίου Υλικού απαιτούμε τη δουλειά μας απέναντι σε αυτούς που τσακίζουν τη ζωή μας.


ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ


ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΣΤΟ INTERCONTINENTAL
ΩΡΑ 12:00


ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ


Πηγή: http://ergatikisimmaxia.blogspot.com/2013/01/412013.html#ixzz2H1mdM2pN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου