Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Επίθεση σε τράπεζα στο Πόρτλαντ (ΗΠΑ)


maddydrawingΕπίθεση έγινε σε τράπεζα Wells Fargo στο Πόρτλαντ με αποτέλεσμα να σπάσει μια τζαμαρία και να ραγίσουν άλλες. Φθορές υπέστη και το μηχάνημα αυτόματης συναλλαγής (ΑΤΜ).
Στο διαδίκτυο αναρτήθηκε ανάληψη ευθύνης σε “ένδειξη αλληλεγγύης στους  Matt Duran, KteeO και Maddy”, των οποίων η υπόθεση είναι γνωστή και ως “Grand Jury Resisters”, μια υπόθεση που στοχοποιεί αναρχικούς και άλλους αγωνιζόμενους ανθρώπους στις βορειοδυτικές ΗΠΑ. Οι αρχές καλούν αγωνιστές να παρουσιαστούν στο Διευρυμένο Ορκωτό Δικαστήριο στα πλαίσια των δικαστικών ερευνών.
Ο Maddy Pfeiffer αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις αρχές και γι’ αυτό θα κρατηθεί πιθανότατα μέχρι το Μάρτιο του 2014. Είναι ο τέταρτος που φυλακίζεται για την υπόθεση αυτή, που σχετίζεται με τις έρευνες των μπάτσων να ενοχοποιήσουν ανθρώπους για τις επιθέσεις στο δικαστήριο του Nakamura την Πρωτομαγιά.
Οι Matt Duran και KteeO Olejnik προφυλακίστηκαν το Σεπτέμβρη, ενώ η Leah Plante απελευθερώθηκε τον Οκτώβριο.
Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

http://anarchypress.wordpress.com/2013/01/04/%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%84-%CE%B7%CF%80%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου