Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες

φωτ. Οδοφρ.

Συνεχίστε να σφάζετε τους μισθούς και τις συντάξεις , πετσοκόβετε τα επιδόματα και άλλα κοινωνικά προνόμια των φτωχών και των άπορων , άνεργων κλπ και μετά αναρωτιέστε προδότες γιατί υπάρχει και θα υπάρχει κοινωνική έκρηξη και τώρα και στο μέλλον .
Συνεχίστε να υπογράφετε μνημόνια –μνημόσυνα υποταγής στα κατοχικά ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ στρατεύματα και μετά να ψάχνετε τρόπους να πατάξετε την ‘’τρομοκρατία ‘’ στην χώρα μας .
Την τρομοκρατία την βλέπετε όπως σας βολεύει και όταν σας βολεύει!
Την τρομοκρατία που εφαρμόζεται εις βάρος της πατρίδα μας και των πολιτών της δεν την βλέπετε ετσιθελικά .
Τρομοκρατία είναι η έλλειψη φαρμάκων στους καρκινοπαθείς, νεφροπαθείς και σε άλλες κοινωνικές τάξεις , αυτήν την τρομοκρατία δεν την ‘’αναγνωρίζεται ‘’καθεστωτικοί εγκληματίες . Την τρομοκρατία που ασκούν οι διάφοροι αλήτες –ρουφιάνοι – δημοσιοκάφροι Πρετεντέρηδες στα ΜΜΕ δεν τα βλέπετε προφανώς, γιατί εξυπηρετούν τα συμφέροντα σας και τα ‘’γούστα’’ σας .
Ζητάτε και θέλετε να παταχθεί η τρομοκρατία αλλά την τρομοκρατία που ασκείτε δια πυρός και σιδήρου δεν την βλέπετε υποκριτές και φαρισαίοι της διαφθοράς με την απειλή και τον εκβιασμό με τους φόρους και την περικοπή-σαφαγή μισθών.
Κινδυνεύει η δημοκρατία λέτε με τις ‘’τρομοκρατικές’’ ενέργειες ,αλλά αποκρύπτεται το ότι έχετε ξεπουλήσει όλα τα εθνικά δικαιώματα τα κυριαρχικά της ΕΛΛΑΔΑΣ μας ,και ο κίνδυνος προέρχεται από ‘’εσάς’’ τους δοσίλογους και ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ με την αυταρχική και φασιστική πολιτική που εφαρμόζετε με τα θανατηφόρα μέτρα κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ …
Η Υποκριτική σας ικανότητα βρήκε απήχηση και ανταμείφθηκε από μια μερίδα ανθρώπων- γελοίων που σας ψήφησε για να σφάξετε τους υπόλοιπους Έλληνες …
Καταδικάζετε δήθεν την βία και την τρομοκρατία αλλά την εφαρμόζετε με μίσος , έχθρα, κακία και μισαλλοδοξία εναντίον των Ελλήνων… ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ , ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ.
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ…
…ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΟΦΡΟΣΥΝΗ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ‘’ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ‘’ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ …
ΕΝΩ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ(ΔΗΜΑΡ)… 
http://www.zougla.gr/blog/article/663445

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου