Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Συγκέντρωση σήμερα στην Γενική Ταχυδρομική 16:30 μμ (Κηφισσού 14- Ρέντη) Στις 10 το βράδυ οι εργαζόμενοι μιλούν στο ρ/σ μας


Οι εργαζόμενοι στην Γενική  Μεταφορική στο Αιγάλεω βρίσκονται  εδώ και καιρό σε αγώνα για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα που τους χρωστάει ο εργολάβος του υποκαταστήματος ,καθώς και για να διατηρήσουν τις θέσεις  εργασίας, αφού η μητρική εταιρία αρνείται να αναγνωρίσει πως οι εργαζόμενοι είναι προσωπικό της.

Ο αγώνας των εργαζομένων στην συγκεκριμένη εταιρία  μπήκε στο στόχαστρο της εργοδοσίας και των κατασταλτικών μηχανισμών, τρομοκρατώντας και σέρνοντας τους  στα αστυνομικά τμήματα με την γελοία δικαιολογία της παρακώλησης εργασίας επειδή κατέλαβαν το χώρο και διεκδίκησαν αυτά που τους ανήκουν. Οι ενέργεια αυτή σήκωσε κύμα αντιδράσεων από σωματεία, και συλλογικότητες της περιοχής και ο αγώνας τους έγινε πόλος αλληλεγγύης και συμπαράστασης μέχρι την Τελική Νίκη .



Αύριο στις 16:30 η  Επιτροπή αλληλεγκύης στους  Εργαζόμενους  της Γενικής Ταχυδρομικής  Αιγάλεω   καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στα κεντρικά της Γενικής Ταχυδρομικής στη Κηφισού 14 στο Ρέντη στις     16.30μ.μ.
Στις 10 το βράδυ εργαζόμενοι από την Γενική Ταχυδρομική μιλούν στο Ρ/Σ μας 


                 ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ…
Συναδέλφισσα-συνάδελφε της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ-ACS-SPEEDEX,

Είτε δουλεύεις 8 ώρες μπροστά σε ένα υπολογιστή, είτε είσαι με ένα τηλέφωνο στο αυτί, είτε είσαι μπροστά από μια ταινία φορτώνοντας –ξεφορτώνοντας φορτηγά, είτε είσαι οδηγός σε κάποιο από αυτά, είτε 8 συν ώρες οδηγείς ένα παραφορτωμένο μηχανάκι μέσα στην κίνηση και κάτω από τις οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, καθημερινό καθήκον όλων μας είναι να συναγωνιστούμε με τον χρόνο παραλαβής-παράδοσης της κάθε αποστολής.

Χρόνος τον όποιο καθορίζουν κάθε φορά τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ του κλάδου μας ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικοί για τους πελάτες τους. Χρόνος που κάθε φορά γίνεται και μικρότερος (πιο ελκυστικός) ώστε να κερδίζουν περισσότερα τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ενώ την ίδια ώρα εμείς λιγοστεύουμε (απολύσεις) αντί να αυξανόμαστε (νέες προσλήψεις) Διαβάστε τη συνέχεια στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα πατώντας εδώ.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/01/1630-14-10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου