Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ



Οι πρώτοι τριγμοί στην κυβέρνηση του Μνημονίου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, είναι ήδη γεγονός πριν καν την ψήφο εμπιστοσύνης στην Βουλή: Ο βουλευτής Β’ Αθήνας της ΔΗΜΑΡ, Οδυσσέας Βουδούρης με δήλωσή του επέκρινε τον Α.Σαμαρά για το περιεχόμενο της επιστολής του ρπος τους Ευρωπαίους εταίρους, σημειώνοντας ότι «Η επιστολή Σαμαρά δεν εκφράζει την εντολή των εκλογών» και πως όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός προς τους ηγέτες των κρατών-μελών, περί «απόλυτης προσήλωσης της Ελλάδας στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων», βρίσκονται «σε πλήρη αναντιστοιχία με τη λαϊκή βούληση, που εκφράστηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου».

ΤΣΙΠΡΑΣ: Η τρόικα δεν έχει καμία δουλειά στην Ελλάδα αν δεν ισχύσουν οι αποφάσεις της Συνόδου

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στη σημερινή πρώτη ημέρα της συνεδρίασης της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθηναΐδα στο Γκάζι.

Διέγραψαν το 90% του χρέους άνεργου δανειολήπτη




Το Ειρηνοδικείο της Πάτρας πήρε μια πρωτοφανή απόφαση διαγραφή χρέους για έναν άνεργο.
Αποφάσισε από τις 121.000 της συνολικής οφειλής ο υπόχρεος να καταβάλει μόλις τα 12.000 ευρώ με χρονικό περιθώριο τεσσάρων χρόνων.

Nέα δίκη στις 5 Ιούλη: Επιτέλους, στείλτε τον Σάββα Ξηρό στο νοσοκομείο



φωτ. Οδοφρ.
 

   

Στις 5 Ιούλη, θα εκδικαστεί από το αρμόδιο δικαστήριο του Πειραιά νέα αίτηση αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας. Ο Σ. Ξηρός ζητά να αποφυλακιστεί προκειμένου να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, το οποίο έχει κάνει δεκτό σχετικό αίτημά του, για ν’ αντιμετωπιστούν τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, τα οποία κανένας δεν αμφισβητεί.

Resistance Festival 2012: Το μέλλον είναι τώρα!



Μέσα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τον ελληνικό λαό, αλλά και των λαών της Ευρώπης και του κόσμου, και μόλις λίγες μέρες μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, θα διεξαχθεί και φέτος η 5η Διεθνής Συνάντηση Κινημάτων, Resistance Festival 2012. Θα λάβει χώρα στη Γεωπονική σχολή της Αθήνας την Παρασκευή 29, Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1 Ιουλίου.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΧΑΤΖΗ




Την Τετάρτη 28 Ιούνη πραγματοποιήθηκε 24ωρη Πανελλαδική απεργία στον κλάδο του Επισιτισμού – Τουρισμού που κήρυξε η Ομοσπονδία. Μέλη του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού Θεσσαλονίκης, με αιχμή την κατάργηση των Κλαδικών Συμβάσεων Εργασίας και την υπεράσπιση όλων των εργασιακών μας δικαιωμάτων, πραγματοποίησαν αποκλεισμό, στα ζαχαροπλαστεία Χατζής, στο κατάστημα της Βενιζέλου.

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - 1


φωτ. Οδοφρ.


Ένας «μεγαλοεπιχειρηματίας» αποφάσισε το 1992 να ανεγείρει μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Ζάκυνθο έχοντας όμως ελάχιστα χρήματα για την επένδυση αυτή.

ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΣΑΤΣΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΟΙ ''ΕΧΘΡΟΙ'' ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ



Κ. Τσάτσος Λογοδοσία μιας ζωής, τομ. Β, Η Βασιλεία στην νεώτερη ελληνική ιστορία. Από τον Όθωνα στον Κωνσταντίνο Β΄. Πρόλογος Δ. Τσάτσος και Α. Λοβέρδος, 1994.
Βενιζέλος και Λοβέρδος «ποιούν την νήσσαν» ... Ο Δ. Τσάτσος είναι δηλωμένος εχθρός του Γιώργου Παπανδρέου και γνωστός συνεργάτης του συγκροτήματος Λαμπράκη, το οποίο πρωτοστατεί στις προσπάθειες χειραγώγησης των πολιτικών και της πολιτικής ζωής, με μεγάλη επιτυχία.

Χρυσή Αυγή ψήφισαν!!



Φοβερό!


Μπορεί τελικά να μην εξελέγη ο υποψήφιος
της Χρυσής Αυγής για τη θέση του 7ου Αντιπροέδρου
της Βουλής, Πολύβιος Ζησιμόπουλος..................

«Οι αποφάσεις της Συνόδου να ισχύσουν και για την Ελλάδα»



Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης για τη στάση της στη Σύνοδο Κορυφής εξαπέλυσε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας και ζήτησε να ισχύσουν και για την Ελλάδα οι αποφάσεις που ελήφθησαν για την Ιταλία και την Ισπανία.

''ΈΦΥΓΕ'' Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ''ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΚΟΣ"...


ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!
«Έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 72 ετών, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θύμιος Καρατσάνης, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.
Ο Θύμιος Καρακατσάνης υπήρξε μεγάλη μορφή της θεατρικής τέχνης.
Ένας ακούραστος εργάτης της θεατρικής σκηνής, ένας πραγματικά μεγάλος ηθοποιός και αγωνιστής...
Ταλέντο από τα λίγα, ερμήνευσε ρόλους με μοναδικό σκηνικό τρόπο και προσωπικό στυλ.
Η κηδεία του μεγάλου έλληνα ηθοποιού θα γίνει τη Δευτέρα (2/7) στο νεκροταφείο Παιανίας.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ''ΘΕΑΤΡΙΚΗ'' ΤΟΥ ΖΩΗ...
Ο Θύμιος Καρακατσάνης γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 1940 στα Ταμπούρια του Πειραιά.
Σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, όπου από το 1960 εργάζεται συνεχώς στο θέατρο, αρχικά ως βασικό στέλεχος του Θεάτρου Τέχνης και εν συνεχεία στο ελεύθερο θέατρο.

"Περισσεύετε..." - Η βία της αδιαφορίας



Συνεχίζονται οι αυτοκτονίες στη χώρα μας, όπως συνεχίζονται και οι απολύσεις. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι αναζητούν εργασία και διαπιστώνουν πως είναι περιττοί. Δεν τους χρειάζεται πια κανείς.
Άνθρωποι που μέχρι χτες μάχονταν ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο αναζητούν εναγωνίως κάποιον να τους εκμεταλλευτεί.

«Δεν θα μας αφήσετε μόνο τα σώβρακα»



Ένα πρωτότυπο κίνημα διαμαρτυρίας έχει «γεννηθεί» στην Ιταλία και εξαπλώνεται γοργά σε ολόκληρη τη χώρα.

Πρόκειται για ένα κίνημα εισβολής σε τράπεζες και εφορίες που έχουν λάβει εξουσιοδότηση από το Υπουργείο Οικονομικών να ξεκινήσουν κατασχέσεις περιουσίας ενάντια των οφειλετών.

Οι HΠΑ εμπλέκουν την Ελλάδα στον πόλεμο της Συρίας - Ζητούν για επιχειρήσεις την Σούδα

fvt. Odofr.

Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν την Ελλάδα, ότι πιθανότατα θα κάνουν χρήση των αεροναυτικών διευκολύνσεων της βάσης τους στην Σούδα κατά την διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, σε ότι αφορά την "ανθρωπιστική κρίση στην Συρία". Η ενημέρωση έγινε σε υπηρεσιακό επίπεδο και αναμένεται να κατατεθεί το επίσημο, τυπικό αίτημα προς την Αθήνα σε μία σαφή ένδειξη ότι οδεύουμε προς έναρξη επιχειρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο.

καταγγελια για το τει λαμιας


φωτ. Οδοφρ. 


ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ

ΥΜΗΤΤΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΥ "ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΞΑΝΑ".





O Υμηττός και ο Σύνδεσμος Προστασίας του (Σ.Π.Α.Υ.) "φλέγονται ξανά", μετά την αποκαλυπτική μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην εισαγγελέα κυρία Ράικου, η αντιπρόεδρος του Σ.Π.Α.Υ. και δημοτική σύμβουλος Ηλιούπολης κυρία Ευαγγελία Αντωνίου και στην οποία...

Χιμπατζήδες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά έναν Αμερικανό ζωολόγο. (O ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΌΣ ΣΠΑΕΙ ΡΕΚΟΡ)!!!




Ένας Αμερικανός ζωολόγος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νότιας Αφρικής αφού δέχτηκε επίθεση από δύο μεγάλους, αρσενικούς χιμπατζήδες σε ένα καταφύγιο για κακοποιημένα ζώα.

Ο άτυχος 'Αντριου Όμπερλι συνόδευε μια ομάδα τουριστών στο περίφημο πάρκο Τσιμπ Ίντεν ("Ο παράδεισος των χιμπατζήδων"), κοντά στο Νελσπρόιτ, στη βορειοδυτική Νότια Αφρική.Οι χιμπατζήδες του επιτέθηκαν, τον έσυραν και τον δάγκωσαν σε πολλά σημεία του σώματός του. Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη από τους γιατρούς.


Αφιερωμένο με αγάπη σε όλους τους πολέμιους των ΑΠΕ (Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας).




Copy Paste από την ομιλία του Έλληνα Πυρηνικού Φυσικού Ματσαρίδη Ευσταθίου στο συνέδριο ενεργειακής αυτονομίας στο Κοζλοντούι Βουλγαρίας. Απάντηση σε ανάλογες αντιρρήσεις των εκεί τοπικών κοινωνιών για την εγκατάσταση ΑΠΕ (Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας).

Στην κορυφή πέντε ελληνικά Πανεπιστήμια




Στη λίστα της QS με τα 200 κορυφαία πανεπιστήμια σε όλον τον κόσμο συγκαταλέγονται πέντε ΑΕΙ της Ελλάδος.

Πρόκειται για το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μαξ Κάιζερ: «Η ιδέα της κατάληψης της Ελλάδας στοχεύει στην αρπαγή της περιουσίας της»





Με πρωτοσέλιδο την αποκλειστική συνέντευξη που πήρε ο δημοσιογράφος Λάμπρος Καλαρρύτης από τον οικονομολόγο – αναλυτή Μάξ Κάιζερ κυκλοφορεί το σημερινό περιοδικό «Επίκαιρα».
Αν και για κάποιους είναι αμφιλεγόμενος ο ρόλος του Μ. Κάιζερ παραθέτουμε ολόκληρο το συγκεκριμμένο δημοσίευμα από το περιοδικό που το βρήκαμε ενδιαφέρον:

Η νέα αυτοκτονία στο Γαλάτσι φέρνει στο προσκήνιο τη βαρβαρότητα του Μνημονίου. (Ρε παιδιά, τον προ εκλογών νόμο για τις εξώσεις τον αγνοείται);




Παρατίθεται η ανακοίνωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. για την αυτοκτονία του ηλικιωμένου στο Γαλάτσι το πρωί της Παρασκευής:

Ολιγαρχία ΜΜΕ και πολιτικό σύστημα. (Ο φόνος πρέπει να εξωραϊστεί ... ή πισινή πρέπει να είναι ... πισινή)!!!!!!

   





Του ΚΩΣΤΑ ΖΩΡΑ*
Η πλέον πρόσφατη προεκλογική περίοδος θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως η χρονική περίοδος της άρσης των προσχημάτων. Στην Ελλάδα επιβλήθηκε άνωθεν απόλυτη ομοιογένεια ενημέρωσης, πλην ολίγων εξαιρέσεων, με κεντρικούς πυλώνες τον φόβο, τον τρόμο και συνακόλουθα τον ετεροπροσδιορισμό των συνειδήσεων των εκλογέων.

Φοβού το κίνημα... «δεν υποβάλω τη φορολογική μου δήλωση»



Σε ρυθμίσεις για την εξόφληση των ποσών που θα προκύψουν από τα χρεωστικά εκκαθαριστικά της Εφορίας προχωρεί το υπουργείο Οικονομικών σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει έσοδα για το επόμενο κρίσιμο 6μηνο.

Συνέχεια Δίκης ΣΠΦ (Β΄ Χαλανδρίου) - 22η συνεδρίαση Παρασκευή, 29.6.12




Ούτε στη σημερινή συνεδρίαση αποφεύχθησαν οι εντάσεις, με πρωταγωνιστή και πάλι τον πρόεδρο του τρομοδικείου Χ. Βρυνιώτη, ο οποίος κάποια στιγμή ακούστηκε να λέει ότι υπάρχει και το προηγούμενο, με τα μέλη της ΣΠΦ που δικάστηκαν ερήμην! Τι εννοείτε;


Πειραματόζωον η Ελλάς.



Οι εξελίξεις στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ και οι κατ΄αρχήν
αποφάσεις που πάρθηκαν, επιβεβαιώνει -για άλλη μιά φορά-
αυτό που εδώ και καιρό ισχυρίζονται ορισμένα κόμματα,
αναλυτές και οικονομολόγοι:

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στη Microsoft




Η ομάδα «Αποκλίνουσες Συμπεριφορές για την διάδοση του επαναστατικού τερορισμού-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της εταιρείας πληροφορικής Microsoft στη λεωφόρο Κηφισίας 221 στο Μαρούσι.

60 ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ KAI OI ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ «ΜΑΤΙΑ» ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ


Νέο δωράκι στην τρόικα ετοιμάζει να προσφέρει η κυβέρνηση επισπεύδοντας άρον-άρον την κατάργηση-συγχώνευση 60 Οργανισμών του Δημοσίου –που προβλεπόταν από το 2ο Μνημόνιο- εντός του καλοκαιριού. Πρόκειται για μια κίνηση βαθιάς υποτέλειας υπό το πρόσχημα της δημιουργίας ευνοϊκότερων συνθηκών για τη δήθεν «επαναδιαπραγμάτευση» όρων του Μνημονίου, ενόψει της άφιξης του κλιμακίου της τρόικας στην Αθήνα.

ΚΚΕ: Η νέα συμφωνία οδηγεί σε νέα επιβάρυνση τα λαϊκά στρώματα




Παρατίθεται η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής:

Σε ρωτάω απατεώνα.....




Όταν ζητούσες από το Βουλευτή Διορισμό, πίστευες ότι ο μόνος λόγος για να παρανομήσει θα ήταν η βόλεψή σου?

Καμιά ελπίδα από την ΕΕ





Η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ γίνεται σε κλίμα οξύτατων ανταγωνισμών στους κόλπους της και ιδιαίτερα εντός Ευρωζώνης, ανάμεσα κυρίως σε Γερμανία - Γαλλία και με την κρίση να βαθαίνει.

Καλή παραλία Έλλη-νες καφέ φραπεδούμπα.........[Πόσο φόρο θα πληρώσεις εσύ που με διαβάζεις;;;]




ο Κ. Παπούλιας είναι ο κύριος που άκουγε την Μπενάκη να του λέει την μέρα της ορκομοσίας σου τα εξής:"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις:

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ Συνεχίζουν να προκαλούν τα θρασύδειλα φασιστοειδή





Με χυδαίο αντικομμουνισμό, οργάνωση που αυτοαποκαλείται «ΕΟ 1821» ανέλαβε με επιστολή της σε ιστοσελίδα την ευθύνη για τη βεβήλωση.

Πάλι ανάποδα ψήφισες, ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ! (την επομενη φορα ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ στους κ@λογερους)


  



Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου.

Οι «αντιμνημονιακοί» νίκησαν στην χθεσινή Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, ενώ στην Ελλάδα σχημάτισαν ξανά κυβέρνηση οι «μνημονιακοί»!
Παράδοξο; Όχι, απλώς Ελληνικό.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ?.




Ολόκληρη η επιστολή του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

Αθήνα, 27 Ιουνίου 2012

Όπως σας έχω πληροφορήσει, δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παραστώ στο σημερινό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, λόγω μιας οφθαλμολογικής επέμβασης που έπρεπε να γίνει. Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Καταρρέει το σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός. (O Σγουρός καλύπτει τα σκάνδαλα και τους σκανδαλιάρηδες. Ας μας καλέσει να τα ακούσει κι από κοντά - αν τολμάει)!!!!!!!!!




Καταρρέει το σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Αττικής χρωστάει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ στις δύο ιδιωτικές εταιρείες που διαχειρίζονται τον ΧΥΤΑ Φυλής, καθώς οι υπερχρεωμένοι δήμοι δεν καταβάλλουν τις εισφορές τους.

Τέλος, αν οι εταιρείες διακόψουν τη συνεργασία τους, τότε τα σκουπίδια θα μείνουν στους δρόμους.


ΣΥΡΙΖΑ: Πανελλαδική Συνδιάσκεψη το Σάββατο




Η αντιπολιτευτική τακτική και η νέα οργανωτική δομή θα βρεθούν στο επίκεντρο της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το απόγευμα.

Οι εργασίες της Συνδιάσκεψης θα ανοίξουν με την εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα.

ΕΥΑΘ: Συμβολική κατάληψη στα γραφεία της εταιρείας




Σε συμβολική κατάληψη των κεντρικών γραφείων της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (Ε.Υ.Α.Θ.), στην Εγνατία, προχώρησαν το πρωί οι εργαζόμενοι, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται συναλλαγές με το κοινό.

Αυτοκτόνησε λόγω έξωσης





Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.

Δικαστικός αντιπρόσωπος επισκέφθηκε έναν πολίτη, προκειμένου να του παραδώσει σχετικό έγγραφο έξωσης. Δεν χρειάστηκαν παρά μονάχα λίγα δευτερόλεπτα και ο απεγνωσμένος 65χρονος βούτηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Έφοδος ΣΔΟΕ στην Κοινωνία της Πληροφορίας





Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός

Επιταχύνεται η εισαγγελική έρευνα σχετικά με τα «σύννεφα αδιαφάνειας και αυθαιρεσίας» που σκεπάζουν την «Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.». Έρευνα του ΣΔΟΕ, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Πρωτοδικών, κ. Γιάννη Δραγάτση, «ξεσκονίζει» τα οικονομικά στοιχεία εταιρειών που ανήκουν σε επιτελικά στελέχη της ΚτΠ Α.Ε., ενώ παράλληλα εξετάζει και τον ρόλο μερικών ακόμη εταιρειών που λειτούργησαν ως «παρένθετες», προκειμένου συγκεκριμένα έργα να καταλήξουν σε πρώην εξωτερικούς συνεργάτες της εταιρείας του Δημοσίου.

«Αποδείχθηκε και πάλι η ασυλία της Χ.Α.»




Για επιεική μεταχείριση μελών της Χρυσής Αυγής από τη Δικαιοσύνη, που τείνει να γίνει σκανδαλώδης, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας.

Απεργία τη Δευτέρα στον Σκαραμαγκά




24ωρη απεργία και συγκέντρωση έξω από την πύλη του Ναυπηγείου την Δευτέρα 2/7/2012 αποφάσισε το σωματείο εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά η «Τρίαινα».
Οι εργαζόμενοι μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης και την παραλαβή των Υπουργείων, περιμένουν συνάντηση με το ΥΕΘΑ μέσα στην εβδομάδα, αφού πρώτα θα δει ο Υπουργός την Εταιρεία.


Πηγή: Pireas2day

Δ. Κυριαζίδης: «Η ΕΛ.ΑΣ κάνει τα στραβά μάτια στη Χρυσή Αυγή»




Ο νεοεκλεγείς βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Δημήτρης Κυριαζίδης, αποκαλύπτει πως η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. «κάνει τα στραβά μάτια στις ακροδεξιές ομάδες και στη Χρυσή Αυγή που αλωνίζουν σε όλη τη χώρα» και προτείνει «να θεσπίσει ως ιδιώνυμο το αδίκημα της αυτοδικίας ατόμων και ομάδων που υποκαθιστούν τα εντεταλμένα με την προάσπιση του δημόσιου αγαθού της ασφάλειας, όργανα».

Αυτοκτόνησε αστυνομικός στο Φάληρο







Τέλος στη ζωή του έδωσε χθες τα ξημερώματα ένας 23χρονος αστυνομικός στη περιοχή του Φαλήρου.

Περήφανος έλληνας δηλώνει ο drummer των Motley Crue




http://www.rockway.gr/
Το ιδρυτικό μέλος των Motley Crue και πρώην σύζυγος της Πάμελα Άντερσον, Τόμι Λι, γιος Ουαλού και Ελληνίδας, έγραψε στην σελίδα του στο facebook ένα μανιφέστο γεμάτο περηφάνια για τους λόγους που είναι Έλληνας.

ασυλία στο σκαμνί






Μείζον θέμα ηθικής τάξης αλλά και κοινοβουλευτικού ήθους θέτει το ζήτημα που προκύπτει από τις καταγγελίες που βαρύνουν δύο βουλευτές, οι οποίοι επανεξελέγησαν στις πρόσφατες εκλογές.

Πρόκειται για τους κ.κ. Οδυσσέα Βουδούρη και Λεωνίδα Γρηγοράκο, βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, αντίστοιχα.

ΔΙΑΚΟΠΑΙ...(τεμάχιον πρώτον)





''Μήτσε Τούφα το καλοκαίρι έρτεν και γουστάρω διακοπάς" Τάδε έφη Μαρικάρα η Δραμινιά, ύπαρξις πληθωρική και πονεμένη ,με τον απάνω όροφο ακατοίκητο, καρδιά μέγκλα, κι ούλα τα υπόλοιπα στην θέσιν τους ως πρέπει.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Πέθανε ο 42 χρονος που έπεσε από την Ακρόπολη




Δεν κατάφεραν να τον σώσουν οι γιατροί
Απεβίωσε τελικά ο 42χρονος που σήμερα το πρωί έπεσε στο κενό από την Ακρόπολη. Για την ώρα πάντως δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για ατύχημα ή για αυτοκτονία.

Άνδρος: Αυτοκτόνησε άνεργος ναυτικός λίγο μετά τον αρραβώνα του!




Σοκ έχει προκαλέσει ο χαμός ενός 31χρονου νέου από το Γαύριο της Άνδρου, που πριν από μερικά 24ωρα έβαλε θηλιά στο λαιμό του και κρεμάστηκε.

ελληνική δικαιοσύνη! (Μπράβο αριστερέ Ρουπακιώτη)!!!


φωτ. Οδοφρ.

Το δικαστήριο έπαψε την δίωξη των επτά εκ των οκτώ δραστών- μελών της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνταν για την επίθεση στο καφενείο του κ. Γιώργου Βραχνή στη Βέροια, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οπτικού κ. Σαββαΐδη.

Ο Λουκάνικος έγινε... μπαρ



Έμπνευση για ιδιοκτήτες μπυραρίας στη Μαδρίτη ο διάσημος αντιεξουσιαστής σκύλος