Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Γ. Γκιόκας: Ο λαός μπορεί να αλλάξει την κατάσταση με τον αγώνα του (VIDEO)


Γ. Γκιόκας: Ο λαός μπορεί να αλλάξει την κατάσταση με τον αγώνα του (VIDEO)
Οι εργαζόμενοι, ο λαός, δεν πρέπει να παρασυρθούν από το κλίμα ευφορίας που προσπαθεί να δημιουργήσει η κυβέρνηση, μετά την εκταμίευση της δόσης, τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του «MEGA» ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας.

Τα νέα μέτρα και τα νέα «κοστούμια», πρόσθεσε, είναι ραμμένα και είναι μπροστά μας. Χωρίς μοιρολατρία, υπογράμμισε, ο λαός μπορεί να αλλάξει τη σημερινή κατάσταση με τον αγώνα του.

Για τις δρομολογούμενες αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ, που θα πλήξουν λαϊκά νοικοκυριά και μικρομάγαζα, σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι οι αυξήσεις στα τιμολόγια και η μείωση των θέσεων εργασίας είναι αποτέλεσμα των ιδιωτικοποιήσεων, εδώ και χρόνια, στην ενέργεια, στις τηλεπικοινωνίες, στις μεταφορές. Τις ιδιωτικοποιήσεις, πρόσθεσε, η συγκυβέρνηση τις χαρακτηρίζει «βασικό εργαλείο» για την ανάπτυξη που προτάσσει.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της συζήτησης, υπογράμμισε τη θέση του ΚΚΕ για το ζήτημα του ονόματος της ΠΓΔΜ. Επισήμανε, ακόμα, τους κινδύνους από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην ευρύτερη περιοχή και τη συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτούς.
http://www.902.gr/%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%83%CE%B7/%CE%B3-%CE%B3%CE%BA%CE%B9 %CF%8C%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8 1%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE% B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF %84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-video
http://www.zougla.gr/blog/article/651484


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου