Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

"Ο λαγός που κούναγε την φτέρην" είτανε τελικα ο κ. Κόκκινος!



 Σε ανακοίνωση του πρώην περιφερειάρχης της ΝΔ Χαρ.Κόκκινος, επιτέθηκε στην Αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ) αναμασώντας τις ίδιες μπαρούφες, που τώρα τελευταία το επικοινωνιακό  κέντρο "Παίζουμε-Κεδίκογλου Α.Ε." εφαρμόζει.

 Κλείνοντας, επανέλαβε και την γνωστή παροιμία που ο πρώην αρχηγός του Κ.Καραμανλής, είχε πεί στην βουλή, λίγο πριν τις εκλογές του 2009.
"Λαγός την φτέρην κούναγε, κακό του κεφαλιού του".. δεν κόλαγε σε όσα έλεγε η ανακοίνωση ... αλλά ήθελε να δείξει ότι ήταν διαβασμένος.
 Τελικά αποδείχτηκε ότι ο λαγός και στις δύο περιπτώσεις.. ήταν αυτός που είπε την παροιμία.
 Σε ανακοίνωση τους οι "Πολίτες Κόντρα στον Καιρό" τονίζουν.

 «Να μας πει που πήγαν τα 2 εκ. ευρώ» 
Στην αντεπίθεση περνά ο συνδυασμός Πολίτες Κόντρα στον Καιρό, με σκληρή απάντηση στην επίθεση που εξαπέλυσε χθες ο Χ. Κόκκινος (διαβάστε εδώ) σε βάρος των περιφερειακών συνδυασμών ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. 
Οι Πολίτες Κόντρα στον Καιρό καλούν το Χ. Κόκκινο να καταθέσει στοιχεία και να εξηγήσει σε όλους, που ακριβώς δαπανήθηκαν τα 2 εκ. ευρώ που ξοδεύτηκαν επί θητείας του ως περιφερειάρχης για την τουριστική προβολή του Νοτίου Αιγαίου. 
Επίσης, έστειλαν στα ΜΜΕ και την παραπάνω φωτογραφία που δείχνει ότι το portal για την τουριστική προβολή των νησιών (dreamislands.com.gr) που δημιουργήθηκε επί των ημερών στην Περιφέρεια και κόστισε σημαντικά κονδύλια, σήμερα, ούτε καν λειτουργεί. 
Διαβάστε την ανακοίνωση: 
«Επιστρέφουμε τους "λεονταρισμούς" και τους λοιπούς χαρακτηρισμούς περί "λαγών" στο στέλεχος της Ν.Δ. κ. Χ. Κόκκινο και τον καλούμε, αντί γενικόλογων δελτίων τύπου, να ενημερώσει τους πολίτες του Νοτίου Αιγαίου, πού δαπανήθηκαν τα περισσότερα από 2 εκ. ευρώ της Τουριστικής Προβολής στη διάρκεια της θητείας του και ποιο το αποτέλεσμα. 
Σε ό,τι αφορά τα "συγκεκριμένα έργα και δράσεις" με τα οποία ο κ. Κόκκινος -κατά δήλωσή του- και οι συνεργάτες του "βελτίωσαν τη ζωή των μόνιμων κάτοικων" στα νησιά, η πραγματικότητα -δυστυχώς για τους νησιώτες- τον διαψεύδει οικτρά. 
Σίγουρα θα διαψεύσει και όσους σήμερα "σχεδιάζουν" με ανάλογο τρόπο χωρίς να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα των μόνιμων κατοίκων και πιστεύουν ότι η ανάπτυξη μπορεί να επέλθει ερήμην των πολιτών, με αυτό το ακτοπλοϊκό, με αυτές τις δομές υγείας, με αυτά τα σχολεία, με απασχόληση χωρίς δικαιώματα, με fast track εκποιήσεις, με ελαστικοποίηση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας, με καταργημένες ή τραγικά υποστελεχωμένες υπηρεσίες ... στη χώρα του μνημονίου.
Ζητούν πλήρη στοιχεία 
Εκτός από την παραπάνω ανακοίνωση, με έγγραφο που έστειλαν σήμερα 19/12 προς τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, ο επικεφαλής της παράταξης, Παύλος Χρυσαφίδης και ο περιφερειακός σύμβουλος Νεκτάριος Σαντοριναίος, ζητούν πλήρη στοιχεία για την τουριστική προβολή του Νοτίου Αιγαίου από την περίοδο 2004-2009. 
Πρόκειται για μια κίνηση - που αν μη τι άλλο – μαρτυρά τις σοβαρές αμφιβολίες των Πολιτών Κόντρα στον Καιρό για το αν έγινε ορθή και νόμιμη διαχείριση των υψηλών κονδυλίων που διατέθηκαν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο για την τουριστική προβολή των Κυκλάδων. 


http://kepparou.blogspot.gr/2012/12/blog-post_574.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου