Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Πρόωρα Χριστούγεννα


πιτσιρικος

Ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor’s αναβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας από καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας σε B-, επειδή εκτίμησε θετικά την αποφασιστικότητα των χωρών της ευρωζώνης να διατηρήσουν την Ελλάδα στο ευρώ ακόμα και αν όλοι οι Έλληνες τα τινάξουν.




Σημαντικό ρόλο στην πιστοληπτική αναβάθμιση της Ελλάδας έπαιξαν το 1,3 εκατομμύρια άνεργοι και η αύξηση της ανεργίας στο 26%, τα χιλιάδες λουκέτα στα καταστήματα και τα εργοστάσια, οι αυτοκτονίες, οι χιλιάδες άστεγοι, τα συσσίτια και η μετανάστευση των Ελλήνων στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με την Standard & Poor’s, με μερικές ακόμα τέτοιες καλές ειδήσεις από την Ελλάδα, σύντομα η χώρα μας θα μπορεί να δανείζεται όπως πρώτα και δεν θα την κοροϊδεύουν οι άλλες χώρες.

Όπως δήλωσε μεγάλο στέλεχος της Standard & Poor’s –που θέλησε να διατηρήσει την ανυπαρξία του-, τον κυριότερο ρόλο για την απόφαση να αναβαθμιστεί η Ελλάδα έπαιξε το επερχόμενο τέλος του κόσμου, γιατί δεν ήθελαν η καταστροφή του πλανήτη να βρει την Ελλάδα στη Γ΄ Εθνική.

Η πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας θα ελεγχθεί ξανά σε δυο εβδομάδες. Στην Κόλαση.

(Φυσικά, ο καλός ο παίκτης ξέρει πως τώρα είναι η πιο καλή ώρα για τζογάρισμα στο κανόνι της Ελλάδας.)

http://gregordergrieche.blogspot.gr/2012/12/blog-post_903.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου