Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

θα είχαν καλέσει και τον ΓΑΠ να γλεντήσουν μαζί φαντάζομαι.


φωτ. Οδοφρ.

«H φτωχή Ελλάδα πλήρωσε με τους τόκους των δανείων της το πάρτι χλιδής του ΔΝΤ», γράφει η αμερικανική εφημερίδα Washington Post, σχολιάζοντας το όργιο σπατάλης στο χριστουγεννιάτικο γκαλά που διοργάνωσε το Σάββατο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην... αμερικανική πρωτεύουσα.


Το κόστος του πάρτι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κυμάνθηκε από 350 έως 500 χιλιάδες δολάρια, αλλά όπως γράφει η εφημερίδα «Σιγά το ποσό! Μόνο από την Ελλάδα το ΔΝΤ θα εισπράξει φέτος κοντά στα 900 εκατομμύρια δολάρια από πληρωμές τόκων. Φτάνουν και περισσεύουν!».

Οι 7.000 καλεσμένοι πήγαν γύρω στις 7 το απόγευμα και έφυγαν τις πρώτες πρωινές ώρες. Απόλαυσαν τα εδέσματα από 7 διαφορετικές κουζίνες, κέντρα σερβιρίσματος και απεριόριστα ποτά με αγαπημένο την σαμπάνια.

Μάλιστα για τους καλεσμένους ήταν διαθέσιμο αναλυτικά το μενού το οποίο περιελάμβανε μεταξύ άλλων: χαβιάρι με κρέμα γάλακτος, στρείδια, καπνιστό σολομό, τρούφες και άλλα ζηλευτά... Τα ποτά εξίσου ακριβά και γευστικά.

Οι χρόνοι για το σερβίρισμα των φαγητών ήταν αυστηρά οριοθετημένοι όπως άλλωστε και τα προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής. Συγκεκριμένα σερβιρίστηκαν: Ορεκτικά από 20:00 έως τις 21:30, φαγητό από 20:00 έως τις 23:00 και ποικιλίες τυριών και μπαγκετών από τις 22:30. 
http://www.zougla.gr/blog/article/651351


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου