Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Είναι άσχετοι, είναι και δουλόφρονες γλυψιματίες!!


1. ΑΣΧΕΤΟΙ!!

Νέα γκάφα ολκής για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, που στη βιασύνη του να απαντήσει με τη γνωστή του εμπάθεια στον ΣΥΡΙΖΑ, εκτέθηκε και αποκάλυψε τη μνημειώδη ασχετοσύνη του για τα διεθνή πράγματα. Γράφει η ανακοίνωση: Ο κύριος Τσίπρας “έκανε ένα πολυδάπανο ταξίδι στη Λατινική Αμερική για να πείσει τονΒραζιλιάνο Πρόεδρο να σταματήσει  τη χρηματοδότηση της χώρας μας  μέσω του ΔΝΤ”.
..
..
Λεπτομέρεια: Η Ντίλμα Ρούσεφ μπορεί να έχει κοντή κώμη, αλλά είναι περήφανη για το φύλο της! Δεν είναι Βραζιλιάνος πρόεδρος!! Στη φωτογραφία αριστερά “ο βραζιλιάνος πρόεδρος” με το πράσινο σακάκι μιλάει στον Αλέξη Τσίπρα για το πώς θα πνίξει την Ελλάδα στα χρέη.
Θυμίζουμε ότι τα κυβερνητικά έδρανα της ΝΔ είχαν χαρίσει επίσης άφθονο γέλιο όταν ο Θανάσης Μπούρας (σ.σ. υφυπουργός οικονομικών της τότε κυβέρνησης) είχε μιλήσει για “την νομπελίστα Κρούγκμαν”, κάνοντας τον Πολ …Παυλίνα.
 ..
“Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος” κυρία Ρουσέφ
Στην φωτογραφία βλέπετε ”τον Βραζιλιάνο πρόεδρο
….
Έδώ ακούστε τον (πρώην) υφυπουργό οικονομικών (!!!!!!!!!)… τρομάρα του… Αθανάσιο Μπούρα, να αναφέρεται στη “νομπελίστα (σ.σ. Νόμπελ οικονομίαςκυρία Κρούγκμαν“.
..
Να και φωτογραφία της… “κυρίας Κρούγκμαν“:
Αρχείο:Paul Krugman at the German National Library in Frankfurt.jpg
 ..
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

2. Δουλόφρονες και γλυψιματίες!!

Αυτό το εξώφυλλο των «Νέων» ξεπερνά σε δουλικότητα και τα κατοχικά έντυπα

Αυτό το εξώφυλλο των «Νέων» ξεπερνά σε δουλικότητα και τα κατοχικά έντυπα
Γραφείο τύπου της τρόικας για ιθαγενείς
Συλλεκτικό είναι το σημερινό (σ.σ. 20-12-2012) φύλλο των «Νέων», καθώς το εμετικό πρωτοσέλιδό τους ξεπερνά σε δουλικότητα τα επίσημα κατοχικά έντυπα που υπνούσαν τον κατακτητή.
Χριστουγεννιάτιο δώρο φέρνει στην εξαθλιωμένη και άνεργη Ελλάδα ο Μάριο Ντράγκι («Σούπερ Μάριο» για τους ιθαγενείς) καθώς ανακοίνωσε ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα δέχεται και πάλι ελληνικά ομόλογα. Στην ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία, ο Ευρωπαίος τραπεζίτης είναι μασκαρεμένος σε Αϊ-Βασίλη που χαμογελά στον ελληνικό λαό.
Ούτε μια σκιά αμφιβολίας, ούτε ένα «ναι μεν, αλλά…»! Οι Ευρωπαίοι μάς ελεούν!
Τα «Νέα» πέτυχαν να βγάλουν το πιο γλειψιματικό, το πιο φιλομνημονιακό εξώφυλλο των τελευταίων 2,5 χρόνων. Με τι ανταλλάγματα, αναρωτιέται κανείς…
………ΠΗΓΗ 1: http://mao.gr/dilma-russeff/
http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2012/12/21/%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CF%8C%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B3/
………………………………………………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου