Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ... (ΧΩΡΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΡΙΠΗ)


"Μαζί να τα Φάμε" - Δόθηκαν 21 τόνοι τροφίμων - Δεκάδες οι προσφορές ειδών για παιδιά


Εντυπωσιακή ήταν και πάλι η συμμετοχή στην δεύτερη διανομή τροφίμων που οργάνωσε η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης "Μαζί να τα Φάμε", σήμερα στο Κάτω Χαλάνδρι.





Από τις 8.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι, δεκάδες εθελοντές της Πρωτοβουλίας, βρίσκονταν εκεί για να διευκολύνουν τις αρκετές εκατοντάδες συμπολιτών μας που πέρασαν από τον χώρο της διανομής για να προμηθευθούν προιόντα που είχαν παραγγείλει ή επέλεγαν εκείνη την ώρα.



Συνολικά διανεμήθηκαν περίπου 21 τόνοι τροφίμων και πιο αναλυτικά δόθηκαν 4.500 κιλά αλεύρι, 1.800 κιλά λάδι, 900 κιλά μέλι, 6.100 κιλά ρύζι, όσπρια και ξηροί καρποί, 7 τόνοι πατάτες και σχεδόν 1.000 λίτρα κρασί.

Το πιο σημαντικό ήταν ότι δεκάδες από τους συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο καλέσμα αλληλεγγυης της Πρωτοβουλίας για προσφορά ειδών για παιδιά, φέρνοντας τσάντες και πακέτα που περιείχαν ρούχα, βιβλία και παιχνίδια. Τα παιδικά είδη που με συγκινητικό τρόπο προσφέρθηκαν, γέμισαν ένα μικρό φορτηγό και στις αμέσως επόμενες μέρες θα διανεμηθούν σε παιδιά και οικογένειες του Χαλανδρίου που τα έχουν ανάγκη
http://www.zougla.gr/blog/article/653682

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου