Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Σιγήν ιχθύος για τις δηλώσεις Αηδόνη.(«έκανε το ΠΑΣΟΚ συνιστώσα της ΝΔ)


Ουδεμία αντίδραση υπάρχει από το ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του (στη Real News) ο βουλευτής Δράμας του Κινήματος Χρήστος Αηδόνης.

Ο πρώην υφυπουργός κατηγορεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι «έκανε το ΠΑΣΟΚ συνιστώσα της ΝΔ και παρέδωσε το κόμμα στον Αντώνη Σαμαρά».



Πίσω από την αντίδραση αυτή, πάντως, αρμόδια στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν έκρυβαν ότι υπάρχει οργή στην Ιπποκράτους για τις δηλώσεις αυτές, αλλά και για την εν γένει συμπεριφορά του βουλευτή. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, ο κ. Αηδόνης μετέβη στην Καλαμάτα όπου παρέστη στην παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Λοβέρδου, δηλώνοντας μάλιστα ότι η χώρα χρειάζεται ρήξεις, κάνοντας λογοπαίγνιο με την ονομασία ΡΙΚΣΣΥ της κίνησης που ίδρυσε ο κ. Λοβέρδος.

Ωστόσο, όπως έλεγαν σε μεταξύ τους συζητήσεις, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν είναι διατεθειμένη, σε καμία περίπτωση, να προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση που θα «ηρωοποιούσε» τον βουλευτή, όπως θα γινόταν με μια διαγραφή του. Επισημαίνουν, πάντως, ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστεί ο ίδιος να αποσαφηνίσει τη στάση του.
http://www.zougla.gr/politiki/article/sigin-ix8ios-gia-tis-dilosis-aidoni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου