Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Κουκουλώνουν τη παρανομία του κουμπουροφόρου Κασιδιάρη


 

Καθημερινά αποκαλύπτεται η στενή και εγκάρδια σχέση μεταξύ κράτους, κομμάτων εξουσίας και φασιστών. Παρά τις αποπροσανατολιστικές πρωτοβουλίες Βενιζέλου που κήρυξε δήθεν τον πόλεμο στη Χρυσή Αυγή και τις τηλεοπτικές παρεμβάσεις του υπουργού ΠΡΟΠΟ Ν.Δένδια ότι θα υπερασπιστεί την νομιμότητα από την τραμπούκικη-δολοφονική δράση των Ναζιστών Ενώ η ΕΛ.ΑΣ. προστατεύει τους μπράβους-φονιάδες και συλλαμβάνει-βασανίζει τους Αντιφασίστες. Αποδεικνύεται ότι και ο Στρατός κινείται με διάθεση συγκάλυψης των παρανομιών στελεχών του, που είναι μέλη της.


Σημερινά δημοσιεύματα επισημαίνουν ότι «Καλό θα ήταν το ΓΕΣ να ενημερώσει σύντομα σε ποια φάση βρίσκεται η υπόθεση με τον ανθυπολοχαγό Κασιδιάρη, ο οποίος ως γνωστόν κατηγορείται ότι τράβηξε πιστόλι εκτός υπηρεσίας στη Θεσσαλονίκη. Επειδή πολλά ακούγονται ότι το θέμα πάει …να ξεχαστεί, ο Α/ΓΕΣ ας ρίξει μια ματιά για να διαπιστωθεί αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Γιατί η υπόθεση είναι σοβαρή και δεν πρέπει σε καμία
περίπτωση να περάσει έτσι».


Σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα «Ο ανθυπολοχαγός Κασιδιάρης είχε εμπλακεί σε επεισόδιο όταν κατά τη διάρκεια της διασκέδασής του σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης διαπληκτίστηκε με παρέα Γεωργιανών και κατηγορείτε ότι τράβηξε πιστόλι. Υποστήριξε ότι ήταν το σκοπευτικό του πιστόλι, αφού είναι μέλος ομάδας, αλλά αυτό δεν του επιτρέπει να το κουβαλάει μαζί του και πολύ περισσότερο να το επιδεικνύει. Ο ανθυπολοχαγός είχε συλληφθεί, αλλά από τότε δεν έχουμε νέα για την δικαστική του δίωξη».

Από τα παραπάνω δίνονται απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα:
Πως μπορούν τα μέλη της Χρυσής Αυγής να κυκλοφορούν οπλισμένα και να κάνουν χρήση των όπλων εναντίον πολιτών;
Ποιος θα μαζέψει το φασιστικό κτήνος που έθρεψαν και θρέφουν τα κανάλια, η «Μαύρη Τρύπα» και τα μιλιταριστικά περιοδικά, η συνεργασία με το κράτος και τις κατασταλτικές αρχές στο απάνθρωπο κυνήγι μεταναστών και η εύνοια της αστικής δικαιοσύνης;
Κανείς κρατικός μηχανισμός και πολύ περισσότερο η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να κινηθεί εναντίον της Χρυσής Αυγής. Για τον απλούστατο λόγο ότι αποτελεί την αιχμή του δόρατος της κρατικής καταστολής και τρομοκράτησης του κόσμου της εργασίας και των κινημάτων για την επιβολή της άγριας ταξικής αντεργατικής επίθεσης και των Μνημονίων. Αυτοί είνια οι μπράβοι των τραπεζιτών και εφοπλιστών. 

Από την άλλη μεριά όμως, ανησυχία προκαλεί η διείσδυση ακραίων φασιστών στις Ένοπλες Δυνάμεις, που κλιμακώνουν τη δράση τους καθώς «κανείς δεν τους αγγίζει», αλλά αντίθετα περιθάλπει η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, απόστρατοι στρατιωτικοί και η Στρατιωτική Δικαιοσύνη. Ο πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος υπεράσπιζε στο Ναυτοδικείο τους ακροδεξιούς ΟΥΚάδες του Λιμενικού που αμαύρωσαν την στρατιωτική παρέλαση της 25ηςΜαρτίου με εμετικά συνθήματα. Οι ίδιοι γνώρισαν την στήριξη του Καμμένου και της Χρυσής Αυγής, ενώ φασιστικές Λέσχες Εφέδρων, που ελέγχει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προπηλάκιζαν τους μάρτυρες κατηγορίας. Ακολούθως, αποκαλύφτηκε το σκάνδαλο της Σχολής Ευελπίδων, όπου φασισταριά με οικογενειακή παράδοση μετέτρεψαν την Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου σε Γιορτή των ομοϊδεατών τους Πραξικοπηματιών Συνταγματαρχών! Και πάλι, η κυβέρνηση και οι απόστρατοι μερίμνησαν ουσιαστικά να μείνουν Ατιμώρητοι.

Νεοσύλλεκτοι φαντάροι στο ΚΕΝ Πυροβολικού Θήβας κατήγγειλαν μεταξύ άλλων τα εθνικιστικά-πολεμοκάπηλα άσματα που διατάχθηκαν να τραγουδήσουν από τους εκπαιδευτές τους, ενώ Υπολοχαγός εκθείαζε τον Χίτλερ. Αποκορύφωμα, ο αξιωματικός Κασιδιάρης έβγαλε όπλο και το όπλισε κατά πολιτών.

Η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων επιλέγει την συγκάλυψη και την ατιμωρησία.

Εμείς θεωρούμε ότι η αχαλίνωτη φασιστική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής είναι παράγωγο του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού που εκφράζει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και απαραίτητη στον πόλεμο που διεξάγουν κατά του κόσμου της εργασίας. 

Απαιτούμε τη παραδειγματική τιμωρία του ακροδεξιού πιστολά και την εκδίωξη των παρανομούντων φασιστών από τις Ένοπλες Δυνάμεις. 
Καλούμε την νεολαία να παλέψει με πάθος και συλλογικό τρόπο για τα δικαιώματα της, μέσα και έξω από τον στρατό, σε μια ανειρήνευτη πάλη με την κυβέρνηση, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, τους φασίστες και τον κόσμο του πλούτου που θέλουν να επιβάλλουν ένα καθεστώς σύγχρονης Δουλείας.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘEΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.             6932 955437      

http://kokkinostupos.blogspot.gr/2012/12/blog-post_9285.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου