Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Κωλοκυνηγοί Χιωτάδες!




Μιλάω σε σένα ηλίθιε Χιωτά κυνηγέ (θα ήθελα να ενημερώσω τους αναγνώστες του κειμένου που δεν είναι Χιώτες το εξής, όπως η υπόλοιπη Ελλάδα έχει τον όρο Νεοέλληνα έτσι και στο νησί μου χρησιμοποιούμε γι' αυτήν την πάστα ανθρώπων τον όρο Χιωτά). Συνεχίζω λοιπόν...
Εσύ που έχεις αντικαταστήσει το άχρηστο μόριό σου με την καραμπίνα. 
Εσύ που αντί να "ρίχνεις" κοπέλες, προτιμάς να ρίχνεις ότι πετούμενο βρεθεί στον ορίζοντά σου. 
Εσύ που δεν έχεις μάθει να εκσπερματώνεις από ηδονή ή έρωτα αλλά από αίμα και τουφεκιές. 
Εσύ πανηλίθιε Χιωτά που αντί να πάρεις τα βουνά για να σβήσεις την φωτιά που χει ρημάξει τον τόπο σου, περίμενες πίνοντας καφέ στην προκυμαία να ρθει η Δευτέρα για να πάρεις το τουφέκι σου και να πας να σκοτώσεις ότι ζωντανό κατάφερε να σωθεί από την λαίλαπα που κάποιοι μαλάκες σαν εσένα έβαλαν και έκαψαν όλο το νησί μου. 
Εσύ καραγκιοζάκο που πρέπει κάποιος να σε ρίξει σε ένα δάσος για να σε κυνηγήσουν τα λυκόσκυλα και τα σκάγια μήπως και καταλάβεις το έγκλημα που κάνεις τόσα χρόνια, είσαι μία από τις πιο τραγικές φιγούρες αυτής της σάπιας νεοελληνικής κοινωνίας.
Άκου να δεις φίλε μου Χιωτά. Ο πραγματικός κυνηγός (που ούτε αυτουνού το χόμπι εκτιμώ) σέβεται την φύση. Οι πραγματικοί κυνηγοί αφήσανε τις καραμπίνες στην αποθήκη, φόρεσαν την στολή παραλλαγής που έχουν για το κυνήγι και με ένα κουβά νερό έτρεξαν στα βουνά. Ενώ εσύ πανηλίθιε Νεοέλληνα όχι μόνο σκότωσες την Δευτέρα αλλά πέρασες και την φωτογραφία με τα θηράματα σου στο facebook, και συγκεκριμένα στο προφίλ του Κυνηγετικού Συλλόγου Χίου  ΆΡΤΕΜΙΣ. 
Αν υπάρχει κάποιος μέσα σ' αυτόν τον σύλλογο που είναι πραγματικός άνθρωπος καλό είναι να δώσει το όνομα αυτού του αλήτη και να του αφαιρέσει την κωλοάδεια να σκοτώνει πτηνά επειδή δε του σηκώνεται το δικό του πουλάκι. 
Είναι στιγμές που αναρωτιέμαι το εξής, όλο αυτό το κόμπλεξ το βγάζεις πατώντας την σκανδάλη; 
Συγχαρητήρια Χιωτά... 
Η Χίος είναι ένα νησί ιδιαίτερο και σπουδαίο αλλά ένα μεγάλο μέρος των κατοίκων είναι τραγικό και ανάξιο της ιστορίας αυτού του τόπου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου