Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

«Σφήνωσαν» στο αυτοκίνητο τους μετανάστη και τον έσερναν στο δρόμο!



Εικόνες φρίκης εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Νέας Μανολάδας Ηλείας, όταν ένας άνδρας Αιγυπτιακής καταγωγής, ηλικίας 30 ετών, κακοποιήθηκε και βασανίστηκε από δύο κατοίκους της περιοχής.


Ο άτυχος 30χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ενώ οι δύο κάτοικοι της περιοχής συνελήφθησαν από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άνδρες, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες επιτέθηκαν στον 30χρονο, ενώ στη συνέχεια τον σφήνωσαν ανάμεσα στο τζάμι και στο πλαίσιο της πόρτας τους αυτοκινήτου τους, σέρνοντάς τον στο δρόμο για περίπου ένα χιλιόμετρο.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Σημειώνεται ότι αυτό ήταν και το τρίτο, επίσημα καταγεγραμμένο, περιστατικό βίας με θύματα μετανάστες που διαμένουν στην περιοχή, ενώ για πρώτη φορά, σε τέτοιο περιστατικό, εμπλέκεται μετανάστης από την Αίγυπτο.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου