Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα


Συνέβη πριν από μερικές ημέρες στο λιμάνι της Πάτρας και δεν έχει προηγούμενο. Πρωταγωνιστής υπάλληλος του Δήμου ο οποίος επιχείρησε να εισπράξει το τέλος ελλιμενισμού από γιοτ Σαουδαράβων που είχε επισκεφθεί την πόλη χωρίς όμως να έχει ακόμη ξεκαθαριστεί το ποιος εισπράττει τα τέλη (δεν προβλέπεται στη σύμβαση παραχώρησης).
Τη λύση, σύμφωνα με δημοσίευση του dete.gr,  επιχείρησε να την δώσει ο Λιμενάρχης. Ο Λιμενάρχης προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» σε σχέση με την είσπραξη των τελών ελλιμενισμού από όσα σκάφη αγκυροβολούν στο μόλο της Αγίου Νικολάου, απαγόρευσε προφορικά τα αγκυροβόλια στην κεντρική προβλήτα του παλαιού λιμανιού.
Μάλιστα έδωσε ως λύση... τον χώρο από τον μόλο μέχρι και τη μαρίνα! Μόνο που στο τμήμα του λιμανιού από την Αγίου Νικολάου μέχρι την Αράτου «εκβάλλει» αγωγός αποχέτευσης (ο οποίος περιέργως δεν είναι ενταγμένος στο δίκτυο) με αποτέλεσμα το σημείο να είναι ακατάλληλο λόγω της οσμής που υπάρχει στην περιοχή, από τους αγωγούς
Τελικά τη λύση έδωσε ο ΟΛΠΑ. Πληροφορήθηκε τι είχε συμβεί και επικοινώνησε αμέσως με τον Δήμο Πατρέων. Συνεργείο του οποίου μετέβη στο σημείο και σύμφωνα με πληροφορίες ο αγωγός σφραγίστηκε. Όσον αφορά στο θέμα των τελών, χθες ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ επισκέφθηκε στην Αθήνα τους αρμοδίους προκειμένου να δοθεί μία απάντηση.

Πηγή: dete.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου