Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Η Αντιτρομοκρατικούλα σας .



Ζητείται νεαρός , γύρω στα 30 , δηλωμένος αναρχικός , ευπαρουσίαστος , να γράφει στον φακό με σκοπό να κατηγορηθεί ότι μοιάζει με κάποιον που έκανε παρέα με κάποιους  οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ”Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς” .

Θα προτιμηθούν όσοι μένουν μόνοι τους σε ενοικιασμένο σπίτι που θα χαρακτηριστεί ως γιάφκα .

Απαραίτητα προσόντα το μίσος για την αστυνομία, την αστική τάξη και την εργασία καθώς και βασικές γνώσεις αναρχοκομουνιστών θεωριών .

Προηγούνται όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές .

Σκοπός της συνεργασίας είναι η ανύψωση της καταρρακωμένης αξιοπιστίας του “αντιτρομοκρατικού” επιτελείου και φυσικά της δεξιάς κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά . 

Ως αμοιβή παρέχεται στέγη και σίτιση εφ όρου ζωής .

Πλέον έχουμε αποκτήσει εμπειρία . Έχουμε διαβάσει αμέτρητα έντυπα του αναρχικού και αντιεξουσιαστικού χώρου και έχουμε παρακολουθούν ένα σωρό ιστοσελίδες αντιπληροφόρησης που πλέον νοιώθουμε έτοιμοι .
Τα κατηγορητήρια φιάσκο που στήναμε και κατέπεφταν στο δικαστήριο σαν χάρτινα τραπουλόχαρτα ανήκουν πλέον στο παρελθόν . Μάθαμε από τα λάθη μας . Οργανωθήκαμε και σας περιμένουμε .

Η Αντιτρομοκρατικούλα σας .


http://takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr/2012/08/blog-post_24.html#more
http://takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr/2012/08/blog-post_24.html#morehttp://takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr/2012/08/blog-post_24.html#more




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου