Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Απαραδεκτη η παρεμβαση του σταματη μαλελη γεν. διευθ. ειδησεων σταρ- (Ω TEXACO! Ω TEXACO είσαι πράμα θαυμαστόν)!-



-
φωτ. Οδοφρ. 
Μαλελη ειναι να ντρεπεσαι με την επιθεση που κανεις αυτη τη στιγμη στον πατζα τον ηθοποιο και στο συριζα.
ψηφο εμπιστοσυνης δε δοθηκε ουσιαστικα στο τσιπρα απο τα κομματα πασοκ νδ και ο λαος δε τρωει αλλο κουτοχορτο απο αυτο το σιχαμα που λεγεται δικομματισμος.ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.και αυτη η καταχρηση της δημοσιογραφικης σου ιδιοτητας και η λασπη που προσπαθεις να ριξεις δε σε τιμαει αλλα δειχνει ποιος εισαι. ερχεται πολυ γρηγορα η ωρα της δημοκρατιας και της αληθειας και τοτε καθε κατεργαρης στον παγκο του η στο κελι του..αυτα απο την πρεβεζα οτι αφορα την παρεμβαση του μαλελη στους καλεσμενους του σταρ


1 σχόλιο:

  1. Το είδα λάιβ. Ο Μαλέλης και η Στεφανίδου ξεβρακώθηκαν μαζί με όλο το Σταρ. Την Στεφανίδου τη θυμόμαστε από τότε με το TEMPO: με το δήθεν πρώτο ρεπορτάζ από το Αφγανιστάν, που οδήγησε στη διάλυση του καναλιού (και μετά πήγαν όλοι πακέτο στο ALTER).

    Δεν έχω λινκ για το βίντεο. Όποιος τυγχάνει να το έχει, ας το αναρτήσει κάπου γιατί το link για το zougla.gr δεν είναι πλέον ενεργό (...). Το βίντεο στο site του ίδιου του STAR δε λέει όλη την αλήθεια. Δε δείχνει την αρχή, το πώς πετάχτηκε ο Μαλέλης σαν μην πω τι, πώς η Στεφανίδου είπε ότι έχει τις κάρτες, για το πώς και τί ρωτούσε ο κόσμος εκεί.

    Μία εκπομπή της πλάκας που ευτυχώς που την παρακολούθησα (είχα βγάλει το κανάλι από τη μνήμη πριν χρόνια και το ξανάβαλα τώρα τυχαία που αγόρασα νέο χαζοκούτι). Μία διαφωτιστικότατη εκπομπή.

    Ο Κοντογιαννίδης (βουλευτής του Καμένου σημειωτέον) υπερασπίστηκε τον Πάντζα και τον Σύριζα τουλάχιστον 3 φορές, όπως φαίνεται στο βίντεο του STAR.

    Ακολούθησαν και άλλα τραγελαφικά. Μία ερώτηση ενός "επισκέπτη" στις κερκίδες έκανε τον Κοντογιαννίδη να ψελλίσει το εξής θεϊκό:
    - Καλά, όλοι από την ίδια γειτονιά είναι;
    Ψόφησα να γελάω ρε παιδιά, θέλω να το βλέπω κάθε πρωί να φτιάχνομαι.

    Μετά ήρθε η σειρά του Κοντογιαννίδη: ο Άδωνις (η γνωστή TV περσόνα - κωλοτούμπας ΝΔ και ΛΑΟΣ), που μέχρι τότε έκανε χαβαλέ με τον μεγάλο Πόντιο ηθοποιό, του έδειξε ένα αρχαίο δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας από το... 1996, στο εξώφυλλο μάλιστα, που κατηγορεί τον Καμένο ότι τους λόγους του τούς γράφει ένας υμνητής της χούντας, ο Γεωργαλάς. Ένα σχετικό λινκ:
    http://dexios.gr/site/9157

    Το δημοσίευμα ο Άδωνις το είχε στο iPad του!!! Ήθελε να το δείξει η κάμερα χαχα.
    Ο Κοντογιαννίδης τον ειρωνεύτηκε με το χαρακτηριστικό του στυλ:
    - Θα μας δείξεις ντοκουμέντα;

    Πάλι ψόφησα να γελάω. Ο Πάντζας φυσικά έδειξε διάθεση υποστήριξης του Κοντογιαννίδη εδώ, αν και επειδή κατανάλωσε πολλή ενέργεια ουρλιάζοντας επί 15' στον άλλο το μαλάκα δεν έκανε τίποτα, απλά κάποιες ανεπαίσθητες κινήσεις του σώματος. Είναι και 80 χρονών γέροντας, τι άλλο να κάνει;

    Συνδυασμένη και απροκάλυπτη επίθεση εναντίον των εχθρών του συστήματος. Εκτός από μία πασοκτσού εκεί πέρα και των 2 ηθοποιών, όλοι οι άλλοι ήτανε πάρ' τον ένα και χτύπα τον άλλον. Τρελό ξεβράκωμα, μπράβο τα 2 παλικάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή