Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Σώστε τα κόμματά σας, PASOKONOUDOU!ΔΩΣΤΕ (ψήφο)και ΣΩΣΤΕ τους!Όπως στις 6/5/2012,έτσι;;;;; Στη φυλακή Σαμαράς - Βενιζέλος!!!!



φωτ. Οδοφρ. 
Σε νέα φάση μπαίνει η έρευνα που κάνει ο οικονομικός εισαγγελέας Γρ. Πεπόνης για την υπόθεση της χρηματοδότησης των κομμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, εντός των αμέσως επόμενων ημερών θα κληθεί οι υπεύθυνοι των Τραπεζών
από τις οποίες είχε δοθεί σημαντικό μέρος των χρηματοδότήσεων αυτών. Η έρευνα γίνεται ως γνωστόν ύστερα από τις αποκαλύψεις ότι τα κόμματα πήραν δάνεια για τα επόμενα χρόνια από τις Τράπεζες χωρίς εγγυήσεις, παρά μόνο με βάση τα εκλο
γικά ποσοστά τους και τις μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις. Εξαίρεση ήταν το ΚΚΕ που έβαλε ως εγγύηση για ένα τμήμα των χρηματοδοτήσεων- ακίνητα του και ο ΛΑΟΣ που αρνήθηκε. 
Ο κ. Πεπόνης έχει ζητήσει να διερευνηθεί εάν τα δάνεια στα κόμματα πληρούν τις προϋποθέσεις του τραπεζικού δανεισμού. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρωστούν συνολικά στις τράπεζες 253 εκατομμύρια ευρώ που τα έχουν πάρει δίνοντας ως εγγύηση τις μελλοντικές κρατικές τους επιχορηγήσεις που κατά την εισαγγελική αρχή δεν πληρούν τις προϋπόθέσεις της δανειοδότησης. Ήδη τα πο΄σοστά και των δύο κομμάτων έχουν καταβαραθρωθεί.
Οι πκληροφορίες αναφέρουν τέλος ότι όλα δείχνουν πως σύντομα θα ασκηθούν και ποινικές διώξεις οι οποίες φαίνεται ότι θα στρέφονται και κατά των υπευθύνων για τα οικονομικά των κομμάτων." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου