Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Παπαρήγα: Θα φέρουμε νόμο που θα καταργεί το Μνημόνιο

 


Αυτή τη δήλωση έκανε μόλις τώρα βγαίνοντας από το προεδρικό μέγαρο η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.






«Η χώρα θα πάει σε εκλογές όπως όλα δείχνουν» τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα, αμέσως μετά τη συνάντηση της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και γνωστοποίησε την πρόθεσή της να καταθέσει στην επόμενη Βουλή «σχέδιο νόμου που θα καταργεί το Μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις της χώρα»
Η Αλέκα Παπαρήγα σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τόνισε ότι, «όποια κυβέρνηση και να προκύψει, δεν θα καταργήσει ούτε το μνημόνιο, ούτε τη δανειακή σύμβαση, αλλά κυρίως , ούτε τα αποτελέσματα τους».
Η κυρία Παπαρήγα, υποστήριξε ότι το ΚΚΕ θα καταθέσει σχέδιο νόμου στην επόμενη βουλή, που θα προβλέπει την κατάργηση του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, και όπως χαρακτηριστικά τόνισε, εκεί θα τοποθετηθούν όλοι.



Η Παπαρήγα όμως συμπλήρωσε ότι με αυτό το σχέδιο νόμου θα προκύψει μια απόφαση της βουλής που θα τάσσεται υπέρ ή κατά του μνημονίου, που την θεωρεί πιο έγκυρη από τις επιστολές των πολιτικών αρχηγών.








Υ.Γ.Το ΚΚΕ έχει κάνει ξεκάθαρο σε όλους τους τόνους οτι το Μνημόνιο είναι απλά ένα φαινόμενο και όχι η αιτία του προβλήματος, αλλά προσωπικά χαίρομαι πολύ που θα το κάνει αυτό, μπας και ξεκαθαρίσει η ίρα απο το στάρι. Γιατί πολύ έγινε ζήτημα το δίλλημα αυτό και η κοροϊδία πάει σύννεφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου