Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Κλάμα ψυχής μελών του ΚΚΕ (μαρτυρία)






Θα ήθελα να σας διηγηθώ ένα περιστατικό που έγινε σε εκλογικό κέντρο της Β’ Αθήνας. Είναι η ώρα που έχουν ανακοινωθεί τα exit polls.


Μπαίνοντας στο σχολείο, υπάρχει ένας μεγάλος χώρος υποδοχής όπου εκεί υπήρχε και τραπεζάκι του ΚΚΕ. Την ώρα εκείνη, εκεί βρίσκονταν 6 μέλη του ΚΚΕ (5 γυναίκες, κοπέλες και 1 άντρας) με το αυτοκόλλητο του κόμματος. Από την αίθουσα Α8 βγαίνει εκλογική αντιπρόσωπος με το καρτελάκι του Σύριζα, γνωστή στην περιοχή από τους πολλούς αγώνες της για διάφορα τοπικά και κοινωνικά θέματα, πολύ γνωστή, φίλη και συναγωνίστρια με τα μέλη του ΚΚΕ που είναι στο τραπεζάκι.
Μόλις την βλέπουν, οι γυναίκες μέλη του ΚΚΕ (5 γυναίκες-κοπέλες και 1 άντρας) σηκώνονται και κατευθύνονται προς αυτήν, την αγκαλιάζουν και ξεσπούν σε ένα βουβό κλάμα! Και κάθονταν εκεί αγκαλιασμένες, 6 γυναίκες, και κλαίγανε μαζί!
Αυτή είναι η Αριστερά! Αυτή είναι η Αριστερά ΜΑΣ! Αυτή είναι η ενότητα ψυχής που επιδιώκουμε! Και αυτό δεν μπορεί να μας το στερήσει κανένας Περισσός, καμία Παπαρήγα, κανένας Χαλβατζής, κανένας Γόντικας, κανένας Μαϊλης, κανένας… Χιόνης!
Το πρώτο βήμα έγινε, και ήταν επιτυχές! Ας το ολοκληρώσουμε, ενωμένοι, στις επόμενες μέρες!
Ούτε Βενιζέλος, ούτε Σαμαράς, εμπρός για την Κυβέρνηση της Αριστεράς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου