Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΟΙ ΠΟΤΑΝΕΣ



Την είχα ψυλλιαστεί όρε καρντάσηδες ότι ως λαός τέλος πάντων είμεθα και ολίγον(ως και πολύ θα έλεγον ) γαμίκοι .Μας αρέσει το πονηρόν κι όσον πιο πονηρόν εστί ,τόσο και το προτιμότερον. Δεν ηξεύρω αν υπάρχει αρσενικός σ αυτή τη χώρα , που να μην έχει περάσει έστω και μια φορά μέσα από τα σκέλια κάποιας πεταλούδας Νομίζω? Να σας δώκω ένα παράδειγμα αντεπιστημονικόν και αυθαίρετον.
Κάντε μια απλή αναγωγή ως και μάθαμε εις το δημοτικό(παραπάνω δεν πήγα).Αν στις έντεκα (11) ποτάνες που πιάσαν με αυτήν την κωλοαρρώστια, τα τελέφωνα στην υγειονομική υπηρεσία ήταν λέει 3000(χώρια όσοι δεν τηλεφώνησαν)ως τώρα , στις 1000 ποτάνες πόσοι οι μουστερήδες παντρεμένοι και μη? στις 2000 ? Tι γιένεται ρε?Ή ούλοι είμεθα αμετανοήτως πουτανιάρηδες ή μας μπαλαμουτιάζουν και περί άλλων τυρβάζουν Τα συμπεράσματα δικά σας είτε περί αληθείας είτε περί υπερβολών η και ψεμάτων ακόμη. Νομίζω?

Να διευκρινήσω, το λοιπόν πως η τάξις των ποτάνων(ως τις έλεγε ο μέγας Τσιτσάνης)μου είναι εξαιρετικά συμπαθής δια λόγους που δεν δύναμαι να αναλύσω ενταύθα. Πιστεύω δε πως είναι η ΜΟΝΗ επαγγελματική τάξη εν Ελλάδι όπου και εξασκεί Λειτούργημα. Γνωρίζω πόσο βρώμικο, άθλιο ,απάνθρωπο και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς είναι το κύκλωμα της ποτανιάς με πρώτα θύματα τις ίδιες. Δεν θα ηθικολογήσω καθ ότι δεν είμαι ηθικολόγος ,δεν θα ομιλήσω για λύσεις στο πρόβλημα γιατί δεν κατέχω λύσεις. Αυτή είναι δουλειά των πολιτικών μας οι οποίοι και βέβαια πέφτουν πάνω στο πρόβλεμα και το λύνουσι στο άψε σβήσε να πούμε ,ως και σε όλα τα άλλα. γι αυτό ζούμε και σε μια χώρα που στερείται προβλημάτων(κάτι σαν νεφελοκοκκυγία ένα πράμα και τηρουμένων αναλογιών) κτλ(έλα!!!!!) Κοινή πάντως πεποίθεσις είναι πως το κράτος μας τυγχάνει μεγαλύτερο μπουρδέλο από τους χώρους εργασίας των εν λόγω κυριών ,αν και αύτη η αναφορά προσβάλει κατάφορα τα μπουρδέλα κι όποιος τα έχει επισκεφτεί έστω και μια φορά, γνωρίζει την αλήθεια των λεγόμενων μου

Επειδή ως και είπαμε ,τίποτα δεν δουλεύει σ αυτήν την χώρα, τι πιο φυσικό να μην γίνονται υγειονομικοί έλεγχοι στο κατά Πετρόπουλο δεύτερο αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου(πρώτο ήταν ο κλέφτης) με φυσική συνέπεια να μεταδίδονται νοσήματα και δη βαρείας μορφής και τρέχα και γύρευε αδελφέ. Και πρόσεχε ,ως είπαμε ,που βάζεις υπόγραφες και λοιπά

Γένηκε ότι γένηκε με τις ποτάνες που έχουν aids. Αντέδρασε μια φορά(ανεξαρτήτως λόγου και τυχόν πολιτικής σκοπιμότητας) το κράτος γρήγορα , σωστά ,δημοσίευσε Φώτο(άσχημο, βάναυσο αλλά άκρως απαραίτητο, για την γνωστοποίηση του κίνδυνου, από συγκεκριμένα πρόσωπα, στόκο Τσίπρα ) τις απέσυρε από την κυκλοφορία ,τις έστειλε δικαστήριο μην τυχόν και εν γνώσει τους μετέδιδαν αυτόν τον πωςτονλένε διάολο ,για να προστατευτεί η δημόσια υγεία και η ερημιά που κατατρώει τα πάνω και κάτω κεφάλια των συμπατριωτών μας(οι μισοί απ τους 3000 είναι παντρεμένοι με παιδιά) και όλα καλά .Τι καλά δηλαδή

Πήραν αμπάριζα το λοιπόν, Σύριζα και περί αυτώ ,σύλλογοι λεσβιών , δίκτυα κοινωνικών δικαιωμάτων και κάθε πικραμένος πολιτικάντης προοδευτικού και μη τύπου , τσαμπουνών σε ντο μείζονα, περί στιγματισμού ρατσισμού , κοινωνικού αποκλεισμού και ξενοφοβίας, καθ ότι και κάποιες ποτάνες ήτο αλλοδαπές, πολιτικής σκοπιμότητας και υπόπτου timing(άλλα τις) και ότι άλλο μπορεί να κατεβάσει η γκλάβα του κάθε λυσσασμένου για εξουσία πολιτικάντη.

Τους έφαγε ο πόνος γι αυτές τις πεταλούδες. Η έγνοια για τη δυστυχία τους. Λες και ασχολήθηκαν μαζί τους και πριν το συμβάν ή θα ασχοληθούν και μετά τις εκλογές. Μάλιστα κάποιος ανόητος της Ν.Δ (θα μπορούσε να ήταν κι οποιουδήποτε άλλου κόμματος) διατυμπάνιζε με το γνωστό αυτάρεσκο ύφος του ανθρώπου που ανακάλυψε την φωτιά, ότι το πρόβλημα με την πορνεία και τις επιπτώσεις του ,(aids, νταβατζηλίκι κλπ) είναι ενάμιση άντε δυο χρόνων, όσο δηλαδή κυβέρνησε το πασοκ. Κι ότι μόλις εκλεγούν αυτοί(αυτοδύναμοι)θα το λύσουν αμέσως(ως και τα υπόλοιπα)

Τι να πει κανείς και τι να σχολιάσει. Η βλακεία είναι όντως ανίκητη.

Ας κολήσουμε aids το λοιπόν σιγά όλοι μας , να γίνουμε Ναμίμπια και Λεσότο(Ερμοι, φουκαράδες, άλλη ιστορία κι αυτή) αλλά προς θεού , μη μας πουν ρατσιστές και χολιάσει ο κάθε Τσιπρας και το κάθε δίκτυο και μας κάνουν και νταντά!!!(κακά παιζάκια ρατσιστούλικα !!!! )

Παίρνετε τίποτα καλό ρε μάγκες και δε μας το λέτε?

Είναι λέει προεκλογικό το κόλπο. Αντε ρε και να το δεχτώ μια που μυρίζει και λίγο. Τι διακυβεύεται και τι προηγείται? η δημόσια υγεία ή ο κωλοπροεκλογικός σας αγώνας? Και τι κέρδισε πχ ο Χρυσοχοϊδης απ το συγκεκριμένο? Αυτό θα τον σώσει από προηγούμενες μαλακίες? Είναι λέει πολιτική πράξη εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Πολιτική είναι τα πάντα και το ξέρετε καλυτέρα από μένα τον αγράμματο και το χρησιμοποιείτε αναλόγως . Ακόμα κι από πιο πεζοδρόμιο περπατάς ακόμα και με πιο χέρι πιάνεις την τέτοια σου, όταν κατουράς είναι πολιτική πράξη. Μήπως το μόνο που πρέπει να κάνουμε εν ,μέσω προεκλογικής εκστρατείας είναι να ανασαίνουμε και να ακούμε τις παπαριές σας ?

Παρεκτράπην και με το μπαρδόν και άλλον τι δεν έχω να προσθέσω μόνον μια συμβουλήν.

Την υπογραφή σας ,την τέτοια σας και την ψήφο σας προσέχετε που την βάζετε. Τυχόν λάθη δεν αναγνωρίζονται, ρέστα δεν επιστρέφονται, και οι συνέπειες είναι καταστροφικαί δι εαυτούς και αλλήλους, να πούμε

Μετά μεγίστης συμπαθείας στο σκοτεινό, τρυφερό,ανελέητο, σύμπαν των ποτάνων

Μήτσος ο Τούφα
ς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου